Header

Jag och T har bestämt för att lägga ned bloggen tyvärr. Vi känner inte riktigt att vi har den tiden vi vill och så är det ibland. Det är MYCKET som händer. Jag känner dock att jag fortfarande vill ha någonstans att skriva av mig men kommer dock göra det på min egna nya blogg och inte på "Hannah och Tove" för det blir bara Hannah kvar. Tyvärr men det blir en nystart! Kommer länka min nya blogg snart och då lägga ned denna, hoppas ni fortsätter följa min resa där!

Kram, H

Likes

Comments

​Just nu är jag inne i en lugn period i skolan och det vankas lov nästa vecka, härligt va? Vi går på lov på fredag (imorgon) och är tillbaka i skolan igen tisdag v. 13. Hur har du lov? 

Just nu är jag även inne i en ganska tråkig period med hästarna, pga olika själ som jag inte vill gå in på. Hoppas på att bli back on track snart igen nu när säsongen börjar! 


Vad vill ni se på bloggen?


Likes

Comments

Väska-Nike löpartights-protouch jacka-Everest skor-Nike tröja-hollister

Hur ser din dag ut? För mig så är det skolan som gäller och efter det ska jag till karslund och hänga lite. Sen så kallar mockning åt mina egna stjärnor!

Kram, H

Likes

Comments

Jag och Tove har sagt att vi verkligen ska försöka med bloggen nu och uppdatera typ ett inlägg per dag/per person. Så jag börjar väl!

​Jag startar med en dagen outfit inspo! 

Tröja- Adidas

Yogapants- H&M (som jag för övrigt provade idag och de var extremt stora i storlekarna, tyvärr...)

Skor- Nike air force låga


Snyggt va??

Kram, H

Likes

Comments