Hej! Det var ett tag sedan nu...
Jag har inte riktigt varit i form då skolan har börjat igen och inlämningar och prov bara rullar in.
På senaste tiden har jag inte gjort mycket mer än att plugga, träna, vara med vänner och familj.
Jag har dock sökt in mitt preliminära val till gymnasiet, jag valde Ekonomi på vårt gymnasie här i kommunen :). Det verkar vara en bra skola då jag hört från både vänner och bekanta hur bra schemat är upplagt och att lärarna är bra m.m.
Min syster går nu andra året i ekonomi på detta gymnasiet och hon är supernöjd, dock ser jag på henne hur stort hopp det var mellan just högstadiet och gymnasiet, pressen är på en helt annan nivå.
Men, men jag är inte där än, nu ska jag fokusera på nuet o bara njuta av att skriva de nationella proven (eller inte)

Här är lite bilder nedan från den närmaste tiden:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter🎉🥂🍾 (eller vad man brukar säga..)
Jag hade en fantastisk nyår med mina fina vänner och bekanta, förutom att jag hade världens huvudverk hela kvällen då jag var väldigt förkyld 🤯
Det var ett bra häng, god mat, fina kläder o jag fick en liten nyårskyss av min lilla crush hihi glad är jag 🤗
Dagen efter, 1 Januari, blev ju kanske inte som planerat då jag gick o la mig runt tre kvällen (morgonen???) innan så var jag ganska trött, min förkylning hade blivit värre m.m. så blev gårdagens planering om träning på gymmet innan lunch inte riktigt av, dvs jag låg i sängen hela dagen.

Hoppas alla haft ett bra år och att 2018 kommer att bli lika bra eller så mycket bättre!!
Gott nytt år 🎉

Mandi o alvi <33333

Likes

Comments

I torsdags fick jag mitt efterlängtade moped körkrort, AM körkort, den tunga klumpen jag haft i flera veckor bara släpptes, o det var så skönt. gissa vem som kom hem och började köra direkt? svar jag!!!! hihihi jag praoade denna veckan med så jag körde direkt till praon och tog emot flera grattis. när jag sedan slutade så åkte jag direkt och plockade upp min vän Alva för att sedan åka ut till landet där hon bor, den känslan att nu kunna ta mig vart jag vill inom kommunen är såå härlig. jag hade inte direkt tänkt att åka till Jönköping eller Värnamo (3 mil emellan där jag bor) på moppen, det får vänta tills jag får ett bilkörkort. Dock så är jag lite rädd över att ställa min moped var som helst då det har varit flera mopedstölder och förstörelser i kommunen de senaste veckorna, så jag är lite skraj.

här nedan ser ni lite bilder (inte mina egna) på en sådan moped jag har, visst är den bedårande?!

oj lite suddiga bilder kanske...

Likes

Comments

I söndags (22 okt) var då min födelsedag, närmare bestämt min 15 års dag! Jag var inte hemma så mycket, utan redan klockan åtta så åkte vi iväg till Oskarshamn där hela (lilla) släkten på pappas sida var samlad, alltså kusiner, fastrar, min farmor och respektive. Det är nämligen så att min syster nyss fyllt år och min kusin fyller år nästa vecka så vi tog vårt pick och pack och körde på ett knytkalas för alla tre 🎂
Dessutom så hade jag redan fått nästan alla presenter innan min födelsedag så som moppe, ny mobil, presenter från mormor och moster m.m
Lite tråkigt men så fick det bli hahah
Hur känns det nu att fylla femton? Ska jag vara helt ärlig så känns jag inte ett dugg äldre...
jag känner mig som samma lilla Hannah som jag varit de senaste 15 åren. Men nu är det bara att räkna ner, 3 år till 18, 4 år till studenten och ca 50 år till pensionen. Inte för att man längtar till att bli gammal hehe jag kan lika gärna vara 15 hela livet ut, det känns ändå som en bra ålder 👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Outfit of today!!
Blus- forever21, jeans-crocker, skor- converse & öronhängen- snö

Likes

Comments

Oj det var ett tag sedan hehe Men ni har ju inte missat så jätte mycket i mitt liv, skolan tar ju nästan all tid, och tiden som är över umgås jag med vänner och familj.
Såhär är lite bilder på vad jag har hittat på de senaste två veckorna typ hihi

Bild från en trevlig dag med mina vänner, här ser ni min fina lunch dejt alvusen <3333
Och min outfit

Bilder från när jag, min syster, mamma och mormor var på Rudenstams musteri utanför Jönköping, det var väldigt gott!!

Senast i albumet, från i fredags då jag o mina tjejer var inne i stan och bara myste. Vi gick runt lite på stan och köpcentrumet A6, sedan åt vi på pinchos, o ååååå vad gott det var!!

Likes

Comments

Just nu känner jag att jag är shoppingsugen hela tiden.... jag vill bara byta ut hela min garderob till nya fräscha trender, jag har speciellt fallit för glittriga toppar och förvånansvärt byxor?? dock har jag inget glitterplagg ännu hihi ; ), vi får hoppas att det blir en ändring på den punkten. 

Jag bor ju i en liten ort utanför Jönköping så det är rätt lätt att sticka ut ur mängden vilket jag inte riktigt trivs så mycket med att göra, dock älskar jag mode och de nya hösttrenderna men vågar inte riktigt klä mig så "trendigt" i skolan. dessutom är det ingen annan av mina vänner eller i min krets som sticker ut så värst heller, de har liksom mer den vardagliga, coola, mer åt street hållet så som ett par svarta byxor, en t-shirt med något coolt tryck, jeansjacka och en Adidas eller vans ryggsäck. Inte riktigt min stil om man säger så hehe, jag är väl mer åt det gulliga, trendiga hållet så som blusar, kappor, lite mer vågade hållet (glittrig tröja t.ex.) men jag vill bli mer vågad med min stil!! Jag ÄLSKAR t.ex. @Zennufer `s stil, den är både gullig men såå cool och trendig stil. Men det är ju kanske lite vanligare i stockholmstrakterna att man följer trenderna och är lite mer att man vågar sticka ut, särskilt som känd youtuber eller modebloggare.

OBS!! har ni något tips på ett program eller app där man kan redigera bilder så att man kan göra som ett kläd collage isåfall skriv nedan. Tänkte att det kunde bli nästa inlägg här på bloggen, vem vet kanske blir lite glittriga plagg inblandade ; )

Likes

Comments

Tjugoandra augusti första skoldagen i nian dvs äldst på skolan, nationella prov, press inför gymnasiet m.m...
Första dagen var avklarad och förvånansvärt rätt tråkig :(, schemat är inte direkt det bästa, jag sitter inte på en så bra plats i klassrummet och våra mentorer påminde mig varje minut att det kommer bli ett tufft läsår. Inte jätte kul att höra första dagen...
Men jag tillbringade sista dagen (gårdagen) på sommarlovet med mina allra bästa vänner!! Vi lunchade på stan, shoppade och bara myste helt enkelt. Jag var även på första info-mötet om mopedkurserna igår-kväll innan vi tjejer träffades igen och hade en väldigt mysig och minnesvärd "sleepover" för att sedan vakna upp och gå till skolan tillsammans. :)))
Hur var eran första skoldag?? Om ni har börjat då, lite konstigt att nästan alla skolor börjar på olika datum. Det känns som om allting skulle bli lättare om alla började samtidigt och slutade samtidigt, men jag vet inte Hahah
Hoppas ni mår super duper kalla fall!!

Likes

Comments

Känns som att jag bara har skrivit deppiga saker senaste tiden?? Hahahah Nee men skolan börjar snart, man känner att man inte riktigt tagit vara på sommarlovet liksom. Just nu så är även min syster i Stockholm med sina vänner så jag går runt här hemma och gör ingenting, då båda mina föräldrar hade tidig semester och mina vänner antingen har fullt upp eller jobbar.
Men tummen upp för att fotbollen har börjat igen efter sommaruppehållet! Vi hade match igår och har en match imorgon, så det är väldigt tätt mellan matcherna och så har vi ju även träningar på det. Men det är ju bara kul :)) Chansen är dock stor att tiden inte kommer räcka till aktiviteterna nu när skolan börjar. Då det är sista året i grundskolan vill jag verkligen försöka ge ALLT på pluggandet, dock så har jag fritidsaktiviteter ca 4-5 gånger i veckan vilket gör att det kanske inte kommer bli tid över till pluggandet. Så jag måste typ göra ett schema för mitt pluggande så jag får in det före och även efter mina träningar o matcher, samt dansen.
Men det ska nog gå bra!! Jag är nog bara lite stressad och nervös inför det kommande läsåret :(
Hoppas ni har det bra iaf!! Och att ni gillar mina deppiga inlägg hahahha

Likes

Comments