På väg hem tillbaka från Stockholm nu, bär av mot jobbet direkt när jag kommer till Västerås. Stänger för först gången själv idag, men det kommer gå bra för fick gå med på stängning igår. Hade riktigt mysigt igår, hoppas att vi kan få till det igen snart, men vi får se.

Gårdagens häng

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ser det vackra svenska landskapet passera när tåget susar förbi. Solen har börjat gå ner och det gråa regnmolnet som låg över Västerås syns långt borta. På vissa åkrar har dimman lagt sig och skapar en mystisk stämning. Önskar att jag kunde stanna tåget och fotografera de olika landskap som vi passerar, men som med allt annat tycker jag att det ögat ser är finare än det jag lyckas få fast på bild.

Dagens föreläsning...

Likes

Comments

Idag var det dags att jobba på attendo igen, var oerhört tungt att gå upp, men gick efter många om och men. Har haft en relativt lugn dag hittills och nu har jag en två timmars rast så jag sitter och myser lite på Waynes. Snart är det dags att åka tillbaka till jobbet, 5 timmar kvar nu bara. Längtar hem till min oerhört sköna säng, kunde inte sova bra alls i natt. Vet inte vad det var men vaknade flera gånger och kom inte i sängs förs efter 1... Så detta kommer bli en lång dag. Tur man har fått i sig lite kaffe.

Likes

Comments

Så jävla underbart att vinna en sån här skandal match. Vi förtjänade verkligen vinsten idag! Kanske inte för att vi spelade bra fotboll, men för att vi gjorde en oerhört bra laginsats, även om domaren hade bestämt sig att vi skulle förlora. Efter två felaktiga straffar och en frispark som gick in bakom vårt mål var det så skönt att vinna med 4-3. Kan inte ha varit så roligt att vinna på det sättet ändå, men vi förtjänade vinsten! Så nu ligger vi på delad första plats i serien. 👊🏻

Likes

Comments