Idag mötte Elna och jag upp min farmor vid svenskt tenn för att testa deras afteenoon Tea. Det var så mysigt i tesalongen! Som att sitta i någons vardagsrum. Nu ska vi hem och börja fredagspeppa! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nikolaus köpte en så himla fin bok för ett litet tag sen. Godnatt sagor för rebelltjejer. Den innehåller verkliga berättelser om starka kvinnor som åstadkommit olika saker, inga klassiska prinsess-sagor alltså. Den är inte bara bra, den är dessutom såå fin och har helt magiska illustrationer.

Likes

Comments

Godmorgon! Puh, dom senaste nätterna har varit helt hysteriska. Mini är inne i en grinig fas, vill inte sova och blir väldigt ledsen väldigt lätt. Har bebisar kanske känsligare perioder?

Som grädden på moset så fick hon vaccination igår på BVC, vilket gjorde att hon vaknade med feber inatt. Som en liten liten braskamin kändes hon. Lilla hjärtat.

Stockholm bjuder på regn och rusk , ett väder som passar oss perfekt idag. Häller upp en tredje kopp te och kryper upp i soffan med mina tjejer, idag får bli en mysdag.

Likes

Comments

Tänk, idag för precis två år sen så gifte jag mig med den knäppaste, roligaste och mest underbara person jag vet.

Kan inte förstå att det redan har gått två år?!

Likes

Comments

Idag har vi varit och hälsat på min syster Maja i Västerås. Hon har precis flyttat till världens mysigaste lägenhet, med knarrande trägolv och jättehögt i tak. Vi fick en ordentlig Go-fika och besöker avslutades med en sångstund vid hennes piano. Världens vackraste röst har hon min Maja.

Likes

Comments

Tänk, att den där lilla personen som är gosigast och gladast i världen på morgonen, har minsann varit vaken halva natten. Verkar som att hon har börjat ändra sin dagsrytm lite och jag hänger inte riktigt med. 

Nu behöver den här mamin  en rejäl balja kaffe och ett tjockt lager concealer under ögonen. Bäst att sätta igång! 

Likes

Comments

Vilken blandad och härlig helg vi har haft!

Igår började vi dagen med en sväng i skogen, älskar att kunna bära bebis i sjalen. Känns nästan som att vara gravid igen, fast lite tyngre och med fördelen att man kan passa på att pussa bebis på huvudet när man vill.

Sen kom mamma och pappa på en liten fördrink på vår balkong, Nikko blandade GT's fast med gurka och pepparkorn istället för citron. Så gott!

Sen bar det iväg på 50-årsfest på en båt (!) så spännande lokal och jättefin utsikt över ett regnigt Stockholm.

Idag har vi bara gosat i soffan och knatat bort till Alex och Ida för att äta världens godaste sushi.

Nu ska jag försöka sätta mig och planera mitt lilla barn-HLR utbildningsprojekt. Ska bli så spännande!

Likes

Comments

Idag kom den. Ni vet den där dagen då det riktigt känns att sommaren faktiskt är slut. Luften har slagit om, friskare och kallare och den där känslan av nystart som alltid kommer om hösten (iaf för mig) blev väldigt påtaglig idag. Blir så sugen på nya projekt, nya kläder till hela familjen och varför inte möblera om hela lägenheten. Hehe inser nu när jag skriver att jag låter lite lätt manisk, men är bara så pepp.


Idag har vi varit på långpromenad i skogen, eller rättare sagt solvallas övningsbana i skogen. Som tur är blev vi inte nedsprungna av någon häst men jag tror att Nelly absolut kände ordentligt med god hästlukt för hon blev superhispig.

Nu ska vi alldeles strax äta jordärtskockssoppa toppad med persilja och tryffelolja, höstigt och mustigt är precis vad jag är sugen på idag.


/hannah

Likes

Comments