Jag har hittat min nya kärlek i livet. Att sitta med nål och tråd och bara gå loss på alla olika typer av tekiker man kan använda när man pärlar. Det kanske låter töntigt och konstigt men det är som att gå på upptäcksfärd med en tanke och idé för att sedan se var man hamnar. Ibland fungerar det perfekt och blir precis som man tänkt sig sen andra gånger kanske man inte inser att man gått år helt fel håll förrän man klättrat hela vägen upp för stupet och det bara är att hoppa ner igen.


Detta är ett armband jag gjorde förra veckan med ett s.k. square stitch. Jag önskar bara att man kunde sett på bilden hur det glittrar från bicones(en?) i verkligheten.

Likes

Comments

Jag har aldrig testat det här med blogg förut. Inte heller vart intresserad av att läsa andqras mer än när man klickat runt lite och hittat olika små guldkorn.


Tror väl inte heller riktigt att någon kommer att kolla på denna men det är alltid kul att själv ha koll på sina kreationer och vad man gjort då mycket ofta försvinner ur minnet. Skulle sen någon kolla och få inspiration är det bara ett plus.

Likes

Comments