​utstött, utfryst? det känns som att jag är den ingen vill vara med. den jobbiga eller den fula. ingen förstår vad jag menar om man inte själv har vart med om det. när folk går och är med andra bakom din rygg när du frågade ifall dom ville vara. eller att dom aldrig ens bjuder in dig till saker. jag skulle inte säga att jag är mobbad för de är jag verkligen inte. men utstött och utfryst är de rätta ordet. 

folk tror att jag överdriver men de gör jag inte. jag har försökt att fixa det. så länge nu men jag ger upp nu. jag orkar inte hålla på längre. jag har en vän i klassen kvar förutom alla killar. det sjukaste är.. jag har mer killvänner än vad jag har tjej vänner. så mycket händelser har hänt, och jag orkar inte hålla på att försöka komma igång igen. förut var jag inte utstött men de va som att nåt bara hände. och jag fattar inte vad. och ni som säger " men du har ju iallafall killvänner" jag har ingen killvän som jag bara kan säga " hej vill du hitta på nåt" vissa fattar varför men ni som inte fattar,  de e killar. folk kommer tro mer än bara vänskap eller.. asså de e svårt att förklara men de går bara inte. kommer berätta mer senare. hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Storytime!

haha som ni ser, en storytime igen men som jag har sagt glömmer jag väldigt lätt av saker..kanske inte detta men aja, iallafall vill jag helst skriva upp allt så fort som möjligt så jag kommer ihåg bättre. :)

som titeln lyder ska jag nu då berätta om hur jag fick sy 6 stygn! ja ni hörde rätt, 6 stygn. jag var min mina 2 kompisar som heter alicia och sara (byter namn på dom) vi var då hemma hos alicia och badade eftersom dom har en pool. och sen när vi hade badat klart skulle vi cykla och möta upp en annan kompis som "heter" lova. och sara satt på sin egen cykel, lova satt på sin egen cykel och alicia körde mig på pakethållaren. alicia är en sån person som inte tar de så lugnt så jag skojar inte nu, jag fick säkert säga till henne 4 gånger titta fram för hon tittade alltid bak mot lova. och en gång hällde vi nästan på att köra ner i diket de var liksom kanske 2 cm ifrån xD.

sen cyklade vi ner på en nedförsbacke. sara var framför mig och alicia och lova var bakom oss. de var då alicia tittade bak medan vi cyklade i full fart ner för backen och helt plötsligt började sara sakta ner medan alicia fortsatt att cykla i full fart. och vi alla vet ju hur detta slutar… lova skriker stanna! men då var de redan försent så alicia cyklade rakt in i sara. det var som att allt gick i slow motion jag hann och tänkte flera saker innan jag ens nudda marken, jag tänkte: jag visste de, nu ramlar vi, ta skydd, FAN!…

när man sen låg där på marken så var de som att man svimmade i kanske 3 sek. ingen sa någonting liksom vi skrek inte sen titta alla på varandra, alicia började skratta typ och jag såg hur hela mitt knä var uppskuret djupt. så jag fick typ panik. men jag hade inte ont över huvudtaget. alicia fick 3 stora!! skrapsår på ena benet, och sara fick bara lite skrapsår inget farligt. sen hjälpte några tanter och gubbar oss medan jag väntade på att min mamma o pappa skulle hämta oss för egentligen skulle jag på middag med hela familjen på pichos men de blev ju 6 timmar på akuten istället XD. så hela familjen fick äta mcdonalds istället. sen fick jag sy o så. 

Likes

Comments

Övrigt

​jag vet att ingen ens undrar men vill ändå berätta varför just jag började blogga xD

jag började blogga för jag tyckte de verkade kul att skriva om saker som har hänt och saker som kommer hända. jag hade en dagbok en gång och jag hade verkligen skrivit allt i den för jag ville inte glömma av något som har hänt i mitt liv för jag ville verkligen inte glömma av något. men sen läste mamma den som var jävligt dumt måste jag säga!…så jag rev sönder den. 

så kort sagt skaffade jag en blogg för att inte glömma av saker och därför kommer jag nog satsa mest på storytime´s :) men de är ju också bra eftersom många gillar story´s speciellt jag xD. Bye bye :P

Likes

Comments

Storytime!

​Hej! och välkommen till storytime 2.0 då jag kommer berätta fortsättningen av "koattacken" xD.

En annan gång då vi var i stugan så åkte jag, nils, sanna och min syster dit igen och jag kommer inte berätta detta i detalj eller nåt för tror ärligt talat folk kommer tycka de är lång tråkigt då :P

iallafall, vi hade åkt över till kossorna än en gång och denna gången var dom nästan mer taggade på att typ döda oss haha kändes de som. när vi hade gått fram till dom och nils tänkte ta fram handen och klappa en av kossorna börja dom springa mot oss igen! så sanna och jag sprang mot båten men min syster och nils kom efter så att korna lyckades komma i vägen av båten så dom kom inte i. 

Så deras första instinkt var att springa åt andra hållet. I den här hagen fanns det ett vakttorn och min syster och nils klättra upp där medan korna stod o väntade nere på dom. jag har aldrig trott att kor var så aggressiva typ xD. dom satt säkert och väntade där i 15min innan dom tog första möjliga chans att springa till båten och korna travade typ mot dom men man såg att dom också hade blivit trötta. som jag sa i min tidigare storytime så var vi där flera gånger men ärligt talat så kommer jag knappt ihåg mer. för jag har väldigt lätt att glömma av grejer och de vara ändå typ 2-3 år sen :) men säg gärna till om du vill ha fler storytime`s även fast jag kommer göra fler ändå skulle de vara så kul om någon visade intresse! 

Bye bye! :)

Likes

Comments

Storytime!

Hej! mitt namn är Hannah Knutsson och kommer från en liten stad i Sverige som kallas Borås.

Jag är född 2002 och är då alltså 14 år. tänker inte berätta mer sånt här nu för tycker själv att de är så jävla tråkigt att läsa sånt här. så jag tänker vi kör en liten storytime!!

När jag var kanske runt 12 så hade jag en sommar stuga med mina föräldrar, och vi brukade ofta ta dit människor och umgås o sånt. (jag kommer byta namn på alla personer) vi var iallafall med sanna och nils. våran familj har umgås med deras familj i åratal. jag har liksom känt sanna och nils i hela mitt liv. min syster var också där. våran stuga låg på ena sidan av en sjö och på andra sidan var det en ko hage med kår och tjurar...

heter de tjurar alltså en kill ko? aa iallafall. jag, sanna, nils o min syster tog våran lilla gummibåt över till andra sidan och paddlade o paddlade. när vi var framme gick vi in i kohagen och började gå mot dom. när vi ungefär var kanske 5 meter i från dom, jag vet att 5 meter kanske låter mycket men tänk efter lite. de va jävligt nära. när vi gick ett steg till började korna springa mot oss och vi sprang så in i helvete fort! dom kom nästan ikapp oss men vi gick under stängslet och nils gick ner i vattnet med byxor för att putta ut båten. 

och de såg ut som att en av korna tänkte hoppa över stängslet för den sluta inte springa o precis vid stängslet tvär stanna den. vi tyckte de va så läskigt men endå fick man en sån adrelinkick (stavning) så vi gjorde de ungerfär varje gång vi åkte till stugan. tyckte detta va en nära döden upplevelse för tänk om korna skulle få tag på oss asså tjurarna som var väldigt aggresiva. och sen har ni inte hört om alla gånger utan bara den första gången. om ni vill ha fler storys om vad som mer hände i kohagen eller andra storys, säg gärna till. om någon ens läser detta XD

om ni tyckte jag va iallafall lite intressant kan ni gärna följa mig för fler storys o andra saker, Byee :P

Likes

Comments