Tillbaka på 3 röda

Innehåller affiliate-länkar

Men hej igen. Nu var det ett bra tag sen det kom upp något här, och den enkla anledningen till det är att det inte finns någon faktiskt. För jag menar vem är glad, eller iallafall lite taggad på något när det bara är grått ute HELA TIDEN? Men från och med nu kör vi igång med nya inlägg igen.

Skinnbyxorna är slutsålda men här är liknande: KLICK Kofta: KLICK

Förra helgen var ju också riktigt fin. Jag var hemma och tog det lugnt hela helgen.

Förutom på Söndagen. Tanken var ju såklart att inte göra något då heller, men sen frågade en kompis ifall jag ville träna, och då fick man ju bara ställa upp.

Men innan det var helg var det Torsdag i vanlig ordning, och då åkte jag och mamma till Göteborg för att fika. Det är våran favorithobby tillsammans.

Den här veckan är ju snart slut nu. Man jaa det har ju inte varit favorit veckan i livet direkt. Jag har tillexempel varit sjuk, och utöver det har det mycket tråkiga saker. Inget speciellt egentligen .

Den senaste tiden har alltså inte sett ut som den gjorde för några veckor sedan. Men vaf*n det är väl bra ändå? Snart jul, eller iallafall december. Och jag brukade vara en sån j*vel som börjar lyssna på julmusik redan i oktober, men i år har jag tagit det riktigt lugnt. Bara druckit glögg en gång, inte så illa alltså.

Men nu är det iallafall bara en dag kvar, sen är det helg. Vi ses på Söndag, ha det bra!!!

Min Instagram: KLICK Youtube: KLICK

#bestofnouw #nouwmagazine #nouwinstagram #nakdfashion

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah