SMINKRUTIN!!!!!!!

Innehåller affiliate-länkar

Hej igen. Här kommer sminkprodukter jag brukar använda och troligen kommer börja med. Jag kan inte sminka mig men som tur är ska jag inte visa er hur man gör det. Utan som sagt bara tipsa om sköna produkter. Nu fkn kör vi!!!!!!

Foundation: KLICK Puder: KLICK

Måste väl också säga att jag inte använder någon primer. Så om ni har någon trevlig sådan får ni gärna rekommendera!!!!

Foundation: KLICK

Kan ni förstå att jag köpte denna för ett år sedan som en foundation för HELA ansiktet? Förlåt men hur ljus köpte jag den i? Jag hade absolut inte kommit på brun utan sol iallafall. Så nu använder jag den som concealer istället. Men den är så jäkla bra, så det känns väldigt värt att köpa den igen fast i en lite mörkare färg.

Bahama mama: KLICK

Här är bronzern jag använder. Just nu är den dock i ett väldigt tragiskt tillstånd. Jag kämpar varje dag med att försöka hålla den lilla delen som är kvar av den hel. Men efter jag frågat er på Instagram så har jag här två tips, och jag måste nog testa jag själv. För såhär kan jag inte jobba varje morgon.

Chocolate soleil: KLICK Paletten: KLICK

Okej så någon utav dessa ska bli mitt nästa köp i sminkväg!!!!

Brow gel: KLICK

Jag brukar aldrig fylla i eller färga mina bryn. Så denna använder jag varje dag istället. Och den är riktigt bra kan jag säga!!!!!

Ni följer min Instagram här KLICK !!!!!!

Vi ses imorgon igen, ta hand om er.

#nouw #nouwinstagram #nouwinfluencer #nouwmamma ja absolut #nouwinspo #nouwinspiration #nouwoutfit #nouwoutfits #smink #toofaced #thebalm #kicks #maybelinenewyork #makeup #makeuplover inte direkt #metapic #instagram

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah