Instagram heedhannahInstagram heedhannahInstagram heedhannahInstagram heedhannahInstagram heedhannah

SISTA DAGARNA PÅ CYPERN

Jag är nu hemma ifrån Cypern. Och en sak som är säker är iallafall att Sverige har det sämsta vädret i världen. Jag lämnade ett land med 25 grader och sol, till ett med 3 grader och regn. Det där går iallafall inte ihop. Men som ni ser var våran sista dag där riktigt bra, en utav de bästa vi hade faktiskt.

Det har helt enkelt varit så j*vla skönt att vara borta en vecka. Sola, bada och bara njuta av att man har fått sett solen. Vi har snorklat, badat i stora vågor och simmat in i grottor. Så en helt perfekt semester, trots att vädret var sådär i början på veckan.

Men nu är jag som sagt hemma och det är ju skönt på ett sätt, att sova i sin egna säng osv. Men ifall jag hade fått välja hade jag ju helst bott utomlands på heltid, eller iallafall under vinterhalvåret hahah.

Inlägg med länk till klänningen: KLICK

Självklart hängde rakhyveln ifrån Estrid med. Glöm inte att använda koden "Estridxkvinna" så skänker Estrid 10kr till organisationen Kvinna till Kvinna!!!!!!!

Men om ni vill se mer av vad vi gjorde, kan ni också kolla på min video här: KLICK som jag la upp när vi var där. Det kommer komma en till ifrån Cypern inom kort.

Vi ses, ha det bra!!!! Min Instagram: KLICK

#bestofnouw #nouwmagazine #nouwoutfit #nakdfashion #instagram #metapic


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229