NYÅRS OUTFITS!!!

I detta inlägg visar jag er kläder ännu en gång. Men det speciella är att jag tänker visa kläder inför nyår!! Alla kläder jag visar kommer ifrån IVYREVEL. Finns ju mer företag som släppt vinter kollektioner men jag tycker IVYREVELS är riktigt fin. Så först ut en svart glittrig kjol, den sitter ganska tajt vilket jag tycker är snyggt. Ni hittar den HÄR . Den silvriga tröjan med silver byxorna är typ det ballaste jag skådat. Det är nog inte riktigt min stil men tänk bara att komma på nyår med hela den outfiten. Tröjan HÄR och byxorna HÄR . Sedan en tajt klänning i sammet. Finns i några få färger men på nyår tycker jag att det är snyggt om man har något mörkt på sig, såsom svart eller mörkblått. Men självklart också silver eller glitter. Här har ni iallafall klänningen, så himla fin med knuten i midjan. Klänning: HÄR

Titta på detta glittriga sättet. Så fint tycker jag, älskar verkligen när byxor är raka i modellen och inte går in nere vid fötterna. Tröja: HÄR Byxor: HÄR . Men kolla på denna klänning, så fin och så i min smak. Den ser lackad ut och det älskar jag. Klänningen hittar ni HÄR .

Till sist två lite mer "vanliga" klänningar jämfört med det jag visat innan. Det är samma passform, det som skiljer sig är urringningen på den ena klänningen. Dem ser bara ut att vara perfekta inför nyår, som att man bara har tagit på sig något och inte tänkt på vad. Men med färgerna och glittret ser man fortfarande "nyårig" ut. Den urringade klänningen HÄR . Randig, färgglad klänning HÄR .

Imorgon är det Fredag och jag har något prov i skolan men efter det tar jag helg. Vi ses imorgon med ännu ett inlägg. Hoppas ni gillar dessa kläder lika mycket som jag gör!!!!

#nouwautumnchellenge

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah