MIN HELG!!! IDEALOFSWEDEN, STICKAD KLÄNNING, BLACK FRIDAY & FÖRSTA ADVENT

Eftersom jag inte bloggade förra veckan, ligger det uppe en video på Youtube istället. Klicka här: KLICK, för att kolla.

Torsdagar, den obligatoriska fikan. Den är riktigt viktig.

I Fredags var det ju BLACK FRIDAY. Glöm inte att idealofsweden fortfarande har 50% PÅ ALLT + 20% ifall ni köper över 590kr.

Klicka här: KLICK för att beställa hem era favoriter innan dem tar slut!!!!!

Igår (Lördag) var jag och en kompis på stan. Alltså det var första dagen det var riktigt kallt det här året. Och jag valde att ha på mig klänning. Men jag ångrar det dock inte, för den är riktigt fin.

Den är väldigt lik den här klänningen, men såklart är denna slutsåld nu efter Black Friday. Det finns alltså inte en enda storlek kvar av den. Men jag kan länka den igen när den kommer in.

Efter det åkte vi hem till mig, köpte såklart med oss snacks. Och till det kollade vi på Gåsmamman. Det är f*n den bästa svenska serien jag någonsin sett. Så till er som inte ens börjat kolla, gör det!!!!!

Idag (Söndag) har jag inte gjort mycket. SOM VANLIGT. Men ja alltså det vanliga helt enkelt. Men en sak som man inte kan ha råkat missa är ju at det är första december idag, och därmed första advent. Så de stora sakerna idag, händer lite senare då vi ska till våra familjekompisar för att. Säger man fira? Mysa? Jaja nånting sånt blir det iallafall.

Min Instagram: KLICK Youtube: KLICK

Vi ses, ha det bra!!

#bestofnouw #nouwmagazine #nouwinfluencer #idealofsweden

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah