Guldställe

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag precis åka iväg på yoga. Men alltså det har ju verkligen aldrig varit min grej, och när hon som leder passet drar fram en bok och börjar läsa citat. Då tappar man ju det helt. Man bara snälla hon tog fram två av få saker jag hatar mest här i livet. Yoga (efter den gången) och böcker. Men det finns dock en ett yogapass som jag gillar. Det när man inte gör ett skit, utan bara ligger med kuddar och filtar. Hahah det är något för mig.

Jag åkte även med mamma och handlade. ENDAST för att det fanns 0 mat hemma, och jag ville vara med och bestämma vad det skulle bli haha. Såg persikorna och alltså dem ser ju dopade ut. Men det jag tänkte på när jag såg dem. Var att jag snart ska åka utomlands. Och snälla vad bra det ska bli då. Har kollat vädret och alltså graderna är PERFEKTA.

Mitt hår behöver vi inte ens ta upp. Hahah det är så äckligt nu. Det blir så när jag inte gjort fixat det på ett tag. Det når bara en viss längd, sen är det stopp. Och topparna ser HEMSKA ut. Så nu kommer jag f ha det uppsatt tills jag fixar det igen. Och det hoppas jag blir riktigt snart, för såhär vill jag inte gå runt länge till.

Igår var jag iallafall Göteborg. Fikade, kollade i butiker. Rituals är ett j guldställe, älskar allt därifrån.

Idag slutade jag skolan riktigt tidigt, nästan så tidigt så att det inte var värt att gå dit haha. Men efter mina två lektioner, åkte jag hem. HELT PISSEBLÖT, det gillar vi inte. Nu är en kompis här, och vi har precis börjat kolla på idol.

PÅ Söndag kommer det en helg i min bilder. Ses då, ha det bra!!!!

Min Instagram: KLICK

#bestofnouw #nouwmagazine #nouwoutfit #instagram #nouwinstagram

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah