Bubbleroom & den PERFEKTA kappan!!!!!!!!!!!!!!

Innehåller affiliate-länkar

HEEEEEJ på er. Ovan ser ni min frukost som jag så härligt åt halv tre idag. Fattar ni vilken sjuk människa jag blir när jag har lov. Jag åt alltså frukost när jag normalt brukar sluta skolan. Hahah det är inte okej och något som inte heller är okej är att, imorgon ska jag alltså gå upp hela SEX timmar innan jag normalt brukar gå upp nu på lovet. Fattar ni hur sjukt det måste vara för min kropp, jag kommer liksom gå sönder. Och som ett litet nyårslöfte jag har, eller alltså jag tycker nyårslöften har blivit överskattat. Men det jag ska bli bättre på är att äta på morgonen, så att jag slipper äta springandes till bussen. Det har blivit lite jobbigt att göra det varje dag fem dagar i rad. Men en frukost med alldeles för mycket frukt som det är på den ovan skippar jag helst.

Här kommer VÄLDIGT snygga kläder ifrån Bubblerooms hemsida!!!!!!!!

Perfekta vardags kläder. Zebra topp HÄR skinn byxor HÄR stickad tröja med knyte HÄR !!!!!!

Sjukt söt klänning med vita små prickar HÄR . Tänk att ha den på sommaren ojojoj säger jag bara!!! Den PERFEKTA vita kappan HÄR . Till sist en basic stickad tröja med djup och då menar jag djup rygg, den är alltså mycket roligare än en vanlig. HÄR hittar ni den!!!!!!!!!!

Vi ses här imorgon igen. Imorgon är det första dagen i skolan efter lovet och jag säger bara att jag inte kunde varit mer taggad!!!! sike.

VI SES HÖRNI!!!!!!!

Min instagram (heedhannah) finns LÄNKAD längst upp på denna sida.

#nouw #nouwinfluencer #nouwoutfit #nouwoutfits #nouwinspo #nouwinspiration #nouwinstagram #nouwinternational #bubbleroom #bubbleroomstyle #bubbleroomxmetapic #metapic #instagram

Gillar

Kommentarer

Instagram @heedhannah