Hejsa! Her om et par timer tager jeg til Italien. Der skal jeg selvfølgelig på skiferie, sammen med min familie, og en af mine venner og hans far:) vi plejer at være flere afsted på ski (helt op til over 5 vennepar) men det skal nok også blive suuper hyggeligt og jeg glæder mig. Har desværre ikke skrevet så meget, da jeg har haft travlt i denne uge, og håber at jeg kan få skrevet lidt på ferien, eller i nat hvor vi skal køre...;)

Vi ses!

-Hannah

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Her i dag fik jeg information om denne Pop-up shop som Ganni kører lige nu i forbindelse med FW, igennem en anden blogger. Hold da helt op hvor er det fedt. Derfor vil jeg lige vise lidt fra den flotte limited edition kollektion, og opfordre jer til at gå ind og tage et kig... MEN meget af det er allerede snuppet;( Især den røde bikini er helt klart min favorit, desvære røg den hurtigt;( <3

Hop ind på Ganni.com og/eller læs mere omkring historien bag kollektionen i nogle artikler.

Knus

-Hannah

Likes

Comments

Igår kom min søster hjem fra Barcelona, hvor hun har været det sidste halve år her af sit sabbatår. Så her til aften var jeg med min søster og far ude at spise, da det er det vi hovedsageligt gør når vi skal se vores far.

Jeg har før virkelig godt ville op og spise på Illum rooftop, så lidt tilfældigt blev det der. Helt vildt lækkert italiensk mad, og mega dejligt at vi kunne sidde udenfor på terrassen, da der jo er isoleret for vind og sådan.

Aftenen sluttede med mine dejlige Goodiebox produkter (hvilket jeg lige skal til at tjekke omkring hvor meget der er sundt at bruge(dosis), og derefter x Factor fra i fredags med min søster.

Mega hyggeligt, og godnat herfra;)

-Hannah

Likes

Comments

Januar startede ud med en fantastisk GOALS workshop hos Carla Mickelborg. På det tidspunkt havde jeg lige købt deres visionskalender, men har ikke lavet så mange indlæg om dét endnu. Til den workshop satte jeg mig nogle visioner for Januar, og de ting jeg gerne ville føle i den kommende måned eller fremover. 

Min første vision var, at jeg ville føle selvrespekt. Selvrespekt er et ord, jeg fandt frem til, med hjælp fra Marianne Mickelborg. Selvrespekt er nemlig noget jeg ikke har haft så meget af i forhold til, at jeg har behandlet mig selv dårligt, og ikke haft respekt for mine behov, eller hvad min krop havde brug for. Det omhandler derfor specielt de spisevaner jeg har haft, som har været en masse op- og nedture med alle mulige drejninger.


Hvad har jeg opnået i Januar?

​​Nu hvor jeg har brugt min visionskalender i en måneds tid, kan jeg bare sige, at det har gjort en stor forskel. Jeg føler mig meget mere fri i alt jeg laver, og det afstresser mig, at jeg kigger på dejlige billeder og visioner hver dag. Derudover minder billederne mig om, at jeg skal gøre mere af de ting der gør mig glad. 

I forhold til selvrespekt, synes jeg at det er blevet bedre. Jeg er blevet mere bevidst om det, og kan dermed bedre arbejde med at forkæle mig selv, fordi jeg har fortjent det;) 

På min visionskalender har jeg, udover visionsbilleder, hængt en masse billeder op af nogle gode tider i mit liv, hvor jeg havde det godt, så jeg kan kigge på dem, og den samme følelse vil dukke op i mig. Det er sådan jeg går rundt derhjemme med humøret oppe, når jeg bliver mindet om alle de gode begivenheder og personer i mit liv.

Nu er Januar slut, og jeg skal have nogle nye visioner op, og/eller beholde nogle af dem for Januar. Jeg er ikke færdig med min selvrespekt, men måske finder jeg på nogle flere ting. 

Alt dét vil der komme meget mere om senere <3

knus

-Hannah

Likes

Comments

Så er min tirsdag i hvert fald blevet opmuntret, og forhåbentligt også resten af vinteren. Jeg tilmeldte mig nemlig som medlem hos GOODIEBOX her i lørdags, og jeg har allerede modtaget min første box. Hvis i ikke kender Goodiebox, så går det ud på at du betaler 169,- om måneden, og modtager én Goodiebox hver måned fyldt med gode sager!

Jeg har virkelig gået og manglet lidt sjovt til vinterdagene her, og jeg ved, at det her i den grad kan friske det hele lidt op. Da jeg overvejede om jeg skulle melde mig til, tænkte jeg om jeg måske skulle dele et abonnement med min mor eller søster, fordi jeg tænkte der sikkert var nogle ting i boxen der passede bedre til dem. Men istedet så jeg så, at når man har meldt sig til, udfylder man noget data på sin profil omkring alder, hudfarve, hårfarve, hudtone osv. Så hver Goodiebox passer præcist til dig og dine behov, og det ser jeg virkelig frem til og virkelig god ide! (så kan jeg roligt beholde alt for mig selv;))

Som i måske kan se på billedet, modtog jeg en masse lækre ting. Bla. En Pore serum, Face mask, Serum booster, creme blush, face oil og en tørbørste (en børste man bruger tørt på huden for at fjerne hudceller) MEGA lækre ting.... Som jeg virkelig glæder mig til at prøve!

- Noget andet smart ved Goodiebox konceptet er jo, at det meste kommer i små størrelser, så hvis du bliver vild med et produkt, kan du senere gå ud og købe det større produkt. Så på den måde, fordi ingen box er ens, får du prøvet en masse forskelligt af på dig selv og din hud, for at finde ud af hvad der passer til dig.

Hvis det har inspireret jer selv til at melde jer, må i meget gerne give et præg tilbage til mig med jeres oplevelse.

Knus

-Hannah


Likes

Comments

Hey derude. Har samlet lidt godter fra H&M til gode priser! Hovedsageligt nye varer;))

Håber det inspirerer. Istedet for links, har jeg vedlagt navnet på tøjstykket:))

-Hannah

Likes

Comments

Føler lidt jeg kun kommer med anbefalinger.... Men the weekend er alt hvad jeg har hørt de sidste to uger. Det er ikke så meget musik, som man både kan høre for fornøjelsen, lave lektier til osv... synes jeg. Men især her hvor vi har haft projektuge, har albummet "starboy" bare kørt derudaf...

Rart musik...:))) Knus herfra!

Likes

Comments

Som de fleste teenagere gør, plejer jeg også at være et TOTALT rodehovede, og intet har betydet mindre, end om der var ryddeligt. Men noget har fået vendt mig lidt om..

Er faktisk ikke helt sikker på hvor jeg har det fra. Men jeg har nemlig hørt/læst et sted, at et opryddet værelse/hus, skulle mindske stress. Det har jeg så aldrig haft overskud til at gøre til en realitet, men her for et par uger siden har jeg faktisk prøvet at tage mig sammen. Og lige bruge de 5 sekunder ekstra, det tager at lægge sit tøj sammen OG putte ind i skabet.

Jeg kan så bare konkludere nu, at jeg ikke aner om det mindsker stress, men at jeg bare har det meget mere behageligt, og mere ro i sindet når der nu er ryddet op. Faktisk var min søster på besøg fra BCN her for et par uger siden, og hun er et endnu større rodehovede end jeg er. Hun skulle så overnatte på mit værelse, og første dag jeg kommer hjem fra skole, flipper jeg fuldstændigt ud, og jeg går helt i panik fordi der bare var sprunget en totalt rodebombe. Smider alle hendes ting i hendes kuffert, og smider det ind i et af vores kælderrum. Først der bagefter kunne jeg trække vejret og tage mig sammen (og se hvor latterligt det var og skrive til hende at jeg var kommet til det..) .... Sååå helt godt ved jeg ikke om det er, og jeg håber jeg kan styre mig lidt i fremtiden, men det gode er da, at det er blevet lidt en afhængighed, som jeg tror det kan blive for mange. Det kræver bare at man tager sig sammen i starten, indtil det bliver noget man har lyst til, og næsten gør helt af sig selv.

-Hannah

Likes

Comments

Hey derude! Det er vinter og de fleste af os har derfor tendens til at blive en anelse blegere... Eller bare ikke særligt meget brunere og mangler lidt kulør.

Derfor vil jeg lige vise jer, hvordan jeg får lidt farve i kinderne uden af vågne op orange i fjæset.

Jeg bruger nemlig denne her Rudolph Care "A hint of summer". Det er sådan nogle dråber, som man blander ind i sin normale dag-/natcreme eller bodylotion. Grunden til at den er så super god om vinteren, er nemlig fordi det er et par dråber du bruger, og derfra kan du så bygge op, alt efter hvor meget farve du vil have hvornår. (Udover det havde jeg ledt efter en lidt sundere måde at bruge selvbruner på, og fandt så denne, som er fri fra alt hvad der kan være dårligt...)

"A hint of summer" Blander jeg så (lidt tilfældigt) i min Nuxe olie. Så blander det i hvert fald helt sammen, og udover det, er Nuxes olie bare helt vildt dejlig, og man vågner bare op med et sundt og moisturized ansigt/krop.

Knus

-Hannah


Likes

Comments

Jeg er 15 år... og af en eller anden mærkelig grund, har jeg snart set en serie på 4 sæsoner om 2 kvinder og deres bøssemænd på 70+.... Men det er altså stadigvæk en stor anbefaling fra min side af. Nemlig serien Grace and Frankie... Jeg har tit en lidt underlig film/serie smag.. Men hvis man mangler noget at se så synes jeg helt sikkert man skal tjekke denne her ud, for der er nogle mega fede karakterer. Derudover er det altså ret sjovt at se lidt forud, og komme lidt ind på ældre mennesker, og om hvordan de nu takler problemer. -Og så er de altså nok lidt sjovere fordi det jo skal være sjovt at se på;))

Det er så det jeg skal lave her inden jeg skal sove...

Knus og Godnat/goddag

-Hannah

Trailer til Grace and Frankie

Likes

Comments