Tandsköterskestudent

Hallå där!!

Idag började jag skolan. hur sjukt låter inte det? Kommer ta ett tag att vänja sig med att säga "ska till skolan imorgon". Och vet ni vad, det känns så himla bra. Vi var en klass på 38 personer tror jag? När man gick på gymnasiet var man väl hälften så mindre elever så känns så galet mycket. Hur ska man hinna prata med alla? Haha.

Idag fick vi mycket information om utbildningen och i slutet av dagen kände jag hur mina ögon ville stänga sig. Inte van med så mycket info haha! Imorgon börjar första kursen på riktigt, vårdhygien och smittskydd. Ska bli så kul!

  • Nära Skoghall

Gillar

Kommentarer

Johanna Ene,
Hej Hannah! Hittade din blogg när jag sökte efter andra tandsköterskor/studenter som bloggar eller Instagrammar, förutom jag själv. Det blev ett efterlysande blogginlägg där den enda jag fann att länka vidare till var du! ^_^ Hoppas du fortsätter skriva, och vet du andra som bloggar/Instagrammar i ämnet får du hemskt gärna berätta! Inlägget finner du här:
http://www.tandskoterskan.net/sokes-bloggar-och-instagram-av-tandskoterskorstudenter/

Med Vänliga Hälsningar
Johanna
www.tandskoterskan.net
hannahhamberg
hannahhamberg,
Hej! Vad roligt att du länkade till min blogg, jag ska försöka se till att börja blogga mera igen! 😀 förtillfället vet jag ingen mer som bloggar eller instagrammar men är det någon i klassen som börjar så hojtar jag till. Måste säga att du har en väldigt bra och intressant blogg! 😀 ha det bra, hälsningar Hannah
nouw.com/hannahhamberg