Godmorgon! Och välkommen tillbaka, haha. Har haft ett ganska långt uppehåll sedan senast. Ber om ursäkt för det.

Så, det har hänt en hel del sedan vi senast hördes vid. Jag har haft en riktig egendag där jag trådar och färgat ögonbryn, färgat håret, fixat naglarna och gjort volymfransar. Har du tänkt ha det som rutin, att varje månad ha en sån dag då jag fixar allt. För min egen skull. Har aldrig riktigt haft det innan och känner att det är på tiden att jag gör det. Har så mycket stress inom mig och jag vet inte hur eller vad jag ska göra för att kunna koppla av. Detta är jag så otroligt dålig på, tyvärr.

Har också bokat in en resa till sommaren. 10 dagar i New York. Har aldrig varit i USA (bara vart i Kanada innan) så det ska verkligen bli roligt. Kanske försöka få denna resa som en rutin? En ny stad varje år typ? 😊
31 maj åker jag alltså till Amadores, Gran Canaria, med mamma, pappa och minsta brorsan och sedan 31 juli åker jag och min pojkvän till New York. Jag tror att 2017 kommer bli ett jättebra år.

Vill även skaffa barn nästa år, men det är ju tyvärr inget man själv kan styra efter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hejsan alla finisar! Idag är det alltså redan SISTA september!?! Det är alltså redan oktober imorgon. Vilket betyder att det kommer bli ännu mörkare på morgon och kväll. Men kan ändå bli en liten omstart med träningen som inte kommit igång som den skulle efter semestern. Men inte bara träningen, en massa andra roligheter som jag verkligen längtar så mycket efter. Men det kommer jag berätta här när det väl kommit igång.

I onsdags la jag en beställning på lite nya kläder och ett par skor nu inför hösten. Vi får se om de passar eller inte. Dom kommer förmodligen dock inte förrän nästa vecka. Det är bara att hålla ut!

Väldigt mycket jobb väntar nu i oktober. Hoppas också få lösa lite saker också.

Idag är det iallafall sista dagen för våran chef innan hon flyttar ner till Linköping, så idag blir det lite fikastund och många kramar. Jobbar även idag stängning så 14-22 står på schemat innan jag tar en välförtjänt skön helg!

Likes

Comments

Träning

Godmorgon!

Är precis hemkommen från dagens träningspass, och idag stod det cardio och ben på schemat. Ska ju som sagt köra cardio varje dag i en månad och började i tisdags då jag inte riktigt hann köra i måndags.

Då min träningsvecka ser ut som så att jag kör två helkroppspass, ett underkroppspass och ett överkroppspass i veckan så satsar jag på att köra tyngre när det är helkropp och lite lättare men fler reps på dom splitade passen så kör jag min cardio innan styrkan.
Såhär såg dagens pass ut:

Uppvärmning/Cardio: 45 min gång på bandet

Benpasset:
4x10 - Benböj
3x10 - Hacksquats
4x12 - Raka marklyft
4x10 - Hipthrusters
4x10/ben - Utfallssteg i smithen
3x10/ben - Bulgariska utfall i smithen
4x10 - Leg extensions
4x10 - Sittande vadpress

Avslutningsvis så körde jag lite olika magövningar. Detta tänkte jag köra de tre gånger i veckan. Efter båda helkroppspassen och efter underkroppspasset.

Likes

Comments

Träning

Alltså, ÄNTLIGEN! Idag var första passet på gymmet avklarat sedan vi åkte till Portugal. Det kändes så bra, och nu hoppas jag komma igång igen. Skrev imorse att det var överkropp och cardio som skulle köras idag, men då vi hade saker hem hemma som vi var tvungna att passa tiden till så blev det inte precis så som jag hade planerat. Men tänkte ändå berätta vad vi körde.


Uppvärming/Cardio: 20 minuter på bandet med både gång och och löpning.

Ryggpasset:
4x8 - Skivstångsrodd i smithen
4x10 - Latsdrag
4x15 - Pulldowns i cablemaskinen
3xFailure - ryggresningar utan vikt
3x10 - Sittande rodd


Likes

Comments

Träning, Vardag

Godmorgon!

Har precis tryckt i mig en tallrik med proteinpannkakor med kvarg till frukost, och nu är min mage proppmätt. Så tänkte nu slappa lite i soffan innan jag ska packa gymväskan så den är klar när L slutar och bara kan plocka upp den innan han kommer förbi jobbet och hämtar upp mig. Idag är alltså ytterligare en kort jobbdag och ännu en dag där det är 12-18 som gäller.

Efter jobbet bär det av till gymmet för cardio och överkropp. Kommer lägga upp ikväll hur passet såg ut.

Likes

Comments