Header

​Godkväll!

Inte gjort alls mycket idag. Bara legat i sängen och kollat på Orange is the new black! bästa serien helt klart!! 

Var i stan nyss och lämnade av pappa hos en kompis, sedan åkte jag och brorsan ner för att kolla lite butiker och på bilden ovanför ser ni mina fynd idag. En dagkräm från Lumene som är väldigt bra då min mamma har använt den tidigare. Så fick införskaffa mig en egen.

Sedan ett paket med rakhyvlar då de alltid tar slut eller försvinner i mitt hem. Men det är bra inköp som verkligen behövdes idag!

Hoppas er kväll har varit bra och nu ska vi alla heja på Sverige i sista matchen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har ett problem hörni...

Min kamera som jag har nu, en Nikon d3000 har gett upp. Standard objektivet har gått sönder och det enda objektivet jag har är ett 70-300 så det går inte att ta vanliga bilder. Sedan är min laddare till kameran spårlöst borta och det finns ingenstans där man säljer en liknande laddare. Så detta fungerar inte längre då jag älskar att fotografera och redigera bilder.

Men då har jag kommit fram till en kompakt systemkamera istället!

En Sony a5000! Den verkar ha allt, bra upplösning, videoinspelning samt Wi-fi så man kan skicka bilderna direkt till mobilen! Hur bra? Även att den har en vinkelbar skärm, det underlättar filmandet!

Är det någon som har denna och kan rekommendera den? Är ni nöjda med allt, vad är ni inte nöjda med? Skriv nedanför om jag ska köpa denna för att förbättra kvalitén här på bloggen!

Likes

Comments

+ Jag ställer upp för alla i alla lägen!

- Det kan dock betyda stress eller liknande för mig själv, men vill alltid göra alla nöjda.

+ Jag är en väldigt planerande och pessimistisk människa som alltid vill vara i tid och ha ordning på saker!

- Jag har världens humör, inte humörsvängningar bara, utan är jag arg så är jag arg på riktigt osv...

+ Jag är inte orädd för att gå utan smink eller i myskläder

- Men min besatthet av att matcha kläder gör det svårt att gå ut i vilka kläder som helst tillsammans...

Likes

Comments

​Godmorgon folket! Ligger för tillfället i sängen, kollar på youtube och äter min frukost som består av välling, i know.. En ny grej jag ska testa för att få mer variation med vad jag äter till frukost! (Hade inte tackat nej till pannkaks-frulle..!!) Btw, Youtube är bland det bästa som finns för just nu eller hur? mycket roligare att kolla på vloggar på 10 min än ett helt serieavsnitt! 

Hur mår ni? Jag mår bra, sovit lite dåligt bara men det får man ta. Hade massor med roliga planer för dagen men de blev inställda precis så jag får ta dagen som den kommer. Förmodligen kommer jag kolla på kameror och kanske åka till stan om vädret håller i sig.

Min kamera-situation kan jag ta i ett inlägg senare under dagen! Hoppas ni får en bra dag! 

x F 

Likes

Comments

​Hej och välkommen! 

Mitt namn är Felicia Tjärnlund, 18 år och bosatt utanför Göteborg. Här kommer du få följa min vardag i text, bilder och video. Om det är något du undrar, är det bara att fråga så kommer jag svara på det! 

Hoppas du kommer trivas här! 

x F

Likes

Comments