Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Riktigt bra lördag igår! Både nytt och gammal folk, kortspel, dans & härj, tummen upp!
Likes

Comments
Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått en ny mobil, så nu kan jag iaf blogga mer. Vet inte om jag kommer göra de dock men jag kan iaf!
Torsdag idag och längtar ihjäl mej till imorgon, hoppas de blir röj. Körde hela förra helgen så blir nästan roligare att dra ut nu.
Wöööö vet inte vad jag ska skriva, hörs haj


Likes

Comments


Likes

Comments

vart en riktigt bra helg faktiskt! körde till stockholm i lördags och hade de sjuk mycket roligare än vad jag trodde faktiskt. härjade och hänt en massa saker som man inte kommer glömma i första taget iaf! nästa år ska jag dit kan jag lova men bakom ratten sitter jag inte då iaf, haha. 


Likes

Comments

idag har jag vart och sökt jobb och sen åkte och prata med elise en stund och senare kom sjögga och hämta upp mej och så drog vi in till stan med martin också och fixade lite och sen har vi i princip inte gjort mer. allt folk kom förbi och så stod vi och töla lite. imorgon ska jag träffa tobbe en sväng och sen åka iväg till molkom med jennie för en myskväll innan de blir dags att åka till stockhlm på lördag. ser inte fram emot att köra men de blir nog bra. natti på er

  

Likes

Comments

Likes

Comments