Header

Har haft mitt öga på dessa skorna ett par år nu men inte vetat säkert om jag skulle använda dom tillräckligt, för dom är ganska dyra. När jag va i London sist kunde jag inte längre motstå utan hittade en toppen ursäkt, min födelsedags present till mig själv. Köpte men gick upp en storlek från vad jag normalt har. Dom är lite små i början men töjer sig eftersom det är skinn. Tycker att ett par svarta ballerina går till allt, klä upp med en fin klänning eller mer casual med blåa jeans. Super glad att jag bestämde mig för att till slut köpa dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

31 juni åkte jag över till London för att London alltid är en bra idé. Åkte över för att träffa två av mina bästa vänner Agnes och Lilly. Tycker alla har flyttat över för att bosätta sig i London. Vilket jag i och för sig kan förstå.

Landade på eftermiddagen så första kvällen blev bara mys hemma. Kan däremot inte säga detsamma om dagen därpå... Bestämde oss för att fira mig den 1a istället för den 2e då jag egentligen fyller år. Mötte upp Lilly, en av minda äldsta vänner som också har övergett mig för London. Vi hade bokat bord på Sticks´n´sushi vilket är ett av mina favorit stället i London. Är man lika galen i sushi som oss rekommenderar jag det varmt. Deras back cod är to die for. Eftersom det var födelsedagsfirande blev det ett och annat glas champagne. När vi hade ätit all sushi som kunde få plats i våra magar hoppade vi i en taxi som tog oss till Aqua. Hade aldrig varit där tidigare men hört mycket väl om det. Vilket ställe! Underbara drinkar och underbart utsickt. För att avsluta kvällen och fira mig vid 12 slaget hoppade vi än en gång i en taxi nu till The box. Super start på födelsedags resan!

Resan bestod till mestadels av shopping, macarons från Ladurée, champagne och lite mer shopping.

Avslutade resan i Paris men det berättar jag om i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Då försöker vi igen. Vad kan det vara nu, femhundraelfte gången kanske? Jag är i alla fall sugen på att skriva av mig lite och göra något med alla bilderna jag tar. Annars hamnar dom hamnar ju bara i en fil på datorn. Ska börja framkalla lite bilder från var månad också tänkte jag. Kul att ha lite minnen inte bara från högtider på som resor, födelsedagar och julafton. Utan även från en till exempel picknick med kompisar och andra vardagliga "tillställningar".

Jag är inte bara glad för att hålla på med bilder utan även video. Har bland annat en YouTube kanal: http://www.youtube.com/channel/UCAtPFmejT3bnJUjpdmPWwZQ Har haft full upp med jobb så det har inte blivit så kontinuerliga inlägg där. Men tänkte prova något nytt. Jag älskar att vlogga men hade tänkt filma små klipp från var dag i augusti månad. Så det blir en "A klip a day" video.

Hoppas ni vill följa mig, min blogg och min YouTube kanal. Kram!

Likes

Comments