wishes for my 22nd birthday

Mycket som händer nu känner jag. Jag har precis flyttat till min första egna lägenhet, jag ska till New York, jag har kommit igång med min träning igen, det är hur mycket som helst att göra på jobbet OCH jag fyller snart år?? Alltså wow, mitt liv är faktiskt väldigt väldigt bra just nu känner jag.

På önskelistan i år så står det såklart väldigt mycket inredning. Även fast jag har inrett lägenhet väldigt mycket redan och den är väldigt mysig så vill jag ändå ha mer grejer. Det är lite tomt på en del ställen och sådär.

Jag önskar mig iaf mörkgrå linne påslakan ifrån H&M, älskar deras sängkläder! Även ett överkast i sammet plus en filt/överkast i ett supergosigt bomullsmaterial står på listan. Liten skål i färgen sand ifrån Mateus, så fina! Marshall högtalare. Korallimitation ifrån märket BY ON, finns bla på rum21 och i butiken Haga Hem här i Varberg. Doftljus. Georgio Armani's parfym Si, en gammalfavorit som tyvärr är helt slut. Marockanskt keramik är ju verkligen helt magiskt så jag önskar mig ett stort fat därifrån, så fint att servera till exempel sallad eller pasta på. Webbshoppen www.butikmichaelsdotter.se, säljer väldigt mycket marockanskt keramik. Fina kuddfodral, just detta är ifrån ellos. Gosig morgonrock i linne ifrån H&M. Och även en teddy jacka. Wow alltså, vill verkligen ha allt, NU!!!

Gillar

Kommentarer