What are we gonna do in New York?

Kan inte förstå att jag kommer befinna mig på min absoluta favoritplats på hela jorden om mindre än en vecka! Jävlar alltså, jag är så taggad! I och med att jag bodde en timme ifrån Nyc i ett år så har jag ju redan sett och gjort allt som är typsikt turistigt, så det känns väldigt skönt att slippa det. Dock ska vi besöka 9/11 memorial igen, dem andra jag reser med har inte varit där. Och jag känner att det är ett måste när man är där. Jag har aldrig upplevt sådan respekt i hela mitt liv som när jag var där. Väldigt underlig känsla och hela atmosfären där inne är väldigt annorlunda.

Vi ska även ta en promenad på High Line. Har gjort det några gånger innan men det är väldigt mysigt . Dem brukar även ibland sälja världens godaste islatte där så bara det gör det värt en promenad där.

Även ett besök på Top of the Rock står med på listan. Senast jag var där så var jag där på kvällen så vill gärna åka upp mitt på dagen och ta bilder och även se ut över Central Park, hoppas löven har börjat bli lite orangea!

Utöver det så har vi inte så mycket planerat. Vi ska såklart äta på våra favorit ställen, Shake Shack, Chopt och By.Chloe! Men annars så har vi inga planer alls. Vi ska bo i Williamsburg i Brooklyn, så hopas på att kunna hänga lite där också. Brooklyn är verkligen supermysigt. Har tänkt att fota som en galning och skaffa fram en jäkla massa content till både blogg, youtube och Instagram.

Har ni några New York tips? Ställen ni bara måste besöka när ni är där? Hit med up vill se allt!! xx

Gillar

Kommentarer