Solskyddsfaktor, körsbär och solande

Igår var jag ledig för omväxlingskull, så jag passade på att njuta till fullo. Började redan på kväll när jag och Gustav flyttade ner vårt sovrum till uterummet, då det blir omkring 100grader uppe på vårt rum, så vi kunde inte sova där. Så vi bor numera i uterummet.

När Gustav åkte till jobbet dagen där på, gick jag upp och fixade mig lite snabbt och drog ner till stan & torget. Är inte mycket grejer som är mer mysigt än att vandra runt på torghandeln tidigt på morgonen för att köpa färskfrukt och blommor. Sprang även in på apoteket för att köpa solskyddsprodukter. Har äntligen lärt mig att det är jätte viktigt att skydda sig emot solen! Gick sedan hem och åt en väldigt godfrukost - lemonad med mynta & citron, passionsfrukt & massa körsbärs. Eller heter det bigarråer? Har aldrig lärt mig skillnaden.

Sen spenderade jag flera timmar ute i solen och solade, lyssnade på min favorit podd Spöktimmen och bara nöjt av det fina vädret. Man kan knappt tro att man är i Sverige, känns mer som Spanien.

När Gustav kom hem ifrån jobbet gick vi snabbt ner till stan igen för jag var i desperat behov av nya trosor och torrschampoo. Sen gick vi runt i hamnen, käkade glass och hade det super mysigt. Nu är det verkligen sommar hörni!! xx

Gillar

Kommentarer