smoothie

Banan, hallon, blåbär och vanlig smoothie, will forever be my favorite smoothie. Skulle seriöst kunna leva på smoothie och knäckebröd med tomat och chiliflakes på, utan problem. 

Hej förresten! Allt bra? Jag har fuckat upp mitt dygn totalt, var vaken till 6 inatt och sover till tolv. Inte superbra direkt, dock har jag ju inte direkt något jag måste gå upp och göra på morgonen, men ändå. Har jobbat på mitt pre-depature project durring the last couple of days och det går riktigt bra faktiskt. Svårt att hitta på fakta om allt, men det löser sig. Även börjat skriva på en packningslist och jag känner redan hur mycket kommer att gå åt helvete. En väska med 23kg, plus en liten väska och handväska, how tell hell am I supposed to fit my life in that? Nä asså det kommer aldrig gå, mamma och pappa kommer att få skicka grejer med än gång. Har även kikat runt på lite au pair bloggar och hittat flera stycken svenskar som också bor i Chappaqua, vilket känns super roligt! 

BTW jag har en del kläder och skor här hemma, som är helt oanvända eller använda 1.-2 gånger som jag har tänkt att sälja. Som till exempel än pälsjacka, vita timberlands look a like och levis shorts! Skulle ni vara intresserade av ett inlägg om det? Eller tror ni det är bättre att lägg upp dem på till exempel ebay? xx

Gillar

Kommentarer

hannahidaalicia
hannahidaalicia,
Lägg upp dem häääär😍
nouw.com/hannahidaalicia
Felicias mode,
men åh så gott!
feliciahblogg.webblogg.se
Ida
,
Lägg upp här 😊