on my bucket list

Sen jag tog studenten förra året har jag insett att det finns så otroligt mycket man kan göra. Man kan åka precis vart man vill i världen, man kan plugga, man kan stanna hemma - ja precis vad som helst. Så att välja vad man ska göra av alla grejer är inte det lättaste. Förutom att vara Au pair, har jag massa andra drömmar, massa andra ställen jag vill åka till och upptäcka. This is my bucket list:

Roadtrip genom HELA USA. Och då menar jag verkligen hela, vill besöka varje delstat och se varje liten del av det stora landet USA. I slutet av mitt au pair kommer jag att få en resemånad och då hoppas jag på att få åka på en liten roadtrip.

London baby - Älskar denna staden mer än vad jag älskar smink och det säger ju en del. Vill så himla gärna flytta hit någon gång i framtiden. Kanske inte för alltid, men för något år. Det är nära hem, lätt att flytta dit och brittiska är stört sexigt - there is only positive things about this one.

Volontär i Afrika - Vi fick möjligheten att gå på en föreläsning med en tjej som hade vart volontär i Afrika, under tiden jag gick på gymnasiet, och sen dess har jag vart såld på idéen. Det verkar vara så otroligt häftigt, roligt och lärorikt. Att vara det på ett barnhem eller hjälpa djur, har jag inte bestämt mig för dock.

Tågluffa i Europa - Det är lätt att glömma bort att man bor i en sån häftig världsdel som Europa. Finns massor utav fina städer och coola kulturer att upptäcka. Att tågluffa igenom Europa verkar så galet roligt och jag är riktigt pepp på att göra det.

And last but not least Australien, som alla andra, haha. Vem vill inte åka till Australien och surfa, dyka, klappa på koalor och kängrus liksom? Några månader in the land down under, tackar jag verkligen inte nej till.

Ja dessa är mina drömmar alltså, fråga inte hur jag ska ha råd eller tid för allt - men det löser sig. Konstigt något har jag inget från Asien på min bucket list, men det har verkligen aldrig lockat mig. Skulle dock vilja åka till Japan för att käka sushi :p  Först väntar dock ett år som Au pair i USA sen får vi helt enkelt se vad som händer. Vad har ni för planer för framtiden? x

Gillar

Kommentarer

Erika,
Ja alltså, finns SÅ mycket att göra!
icanpikan.blogg.se
ericaandersson,
älskar också london, bästa staden i världen. Australien däremot har aldrig lockat mig haha:)
www.yourserica.blogg.se
Netti Starby,
Vad mycket roligheter att göra! 😃 Kram
starbys.se
Härlig lista:)
feliciao.se/
Amanda Forsman ,
Kul saker 😊
amandaforsman.blo.gg
Skogsraah,
Vore hur kul som helst 😊
skogsraah.se