My fav instagram accounts

Tänkte dela med mig av mina absoluta favorit instagramkonton. Konton som inspirerar mig väldigt mycket och får mig att vilja bli ännu bättre på allt från att fota till att träna. Det är konton jag tror många inte känner till, så kanske kan bli en ny favorit oss er också? Vad har ni för favorit instagramkonton?

@neign_mirsalehi har vart ett favoritkonton hos mig väldigt länge nu. Hennes still är så enkel men så himla fin. Hon reser världen runt och har även världens sötaste hund.


@allaboutelisa mitt absoluta favoritkonto! Hennes still är på pricken sån still jag vill ha, så JÄVLA SNYGG! Älskar känslan i hennes bilder och att dem inte är tagna med världens dyraste kamera utan ser ut att vara tagna med en Iphone.

@effortlyss ett konto jag hittade ganska nyligen och jag älskar det. Inspireras mest på hur hon tar sina bilder och får alltid tips på hur jag kan ta mina egna bilder!

@debiflue älskar både hennes still på kläder och bilder, så inspirerande! Samt att hon är i New York ganska ofta och jag ska ju dit snart så får massa inspiration på hur jag kan fota när jag är där!

@sophiepirrung har jag följt väldigt länge och älskar hennes still. Enkel men så himla fin. Även hennes sätt att ta bilder inspirerar mig väldigt mycket.

@hannahsaralovisa sen får jag ju faktiskt vara så självgod och tipsa om mig själv. Instagramar faktiskt ganska mycket nu för tiden och har anlitat min pojkvän som fotograf så det är kul. Kika in vetja och följ!

Gillar

Kommentarer

NinaGlassel
NinaGlassel,
Jätye brs tips, har suttit och letat efter nya inspirerande personer att följa 😀
nouw.com/ninaglassel