Mina sommarplaner

Min absoluta favorit högtid, TOTALT ÄLSKAR MIDSOMMAR! Är extra taggad i år eftersom jag befann mig i New York förra året och inte firade på samma sätt som jag brukar göra. Ska i vanlig ordning befinna mig hemma hos farmor och farfar, med kusinerna, mormor och Gustav på lunchen för att äta sill, jordgubbar och köra lite lekar, hur mysigt? På kvällen blir det att hänga med vänner, äta gott och dricka gott! Och sen blir det utgång på midsommardagen! Hur spenderar ni midsommar?

På måndag den 26 juni, väntar coldplay på Ullevi, aaaah är så taggad! Såg den förra året på made in america, och assåp wow det var magiskt. Ska dit med Jossan, Gustav och Elin. Vi ska dricka öl, dansa och sjunga oss hesa, hur underbart?

Som precis hela Sverige, så ska jag också på Håkan. Ska dit på fredagen den 28 juli tillsammans med Jossan. Och sen har jag även sådan lyx att min favorit Alex fick tag på en biljett och kommer ner och hänger med mig nere på västkusten i några dagar. Hur underbart? Blir alltså häng, massa Håkan, tårar och öl tillsammans med två av mina absoluta favoriter Jossan och Alex!!

Ska försöka ta mig upp till Stockholm någon gång i Augusti. Vill hälsa på Alex och se hur hon har det, gå på grönan, käka god mat och känna hur sommaren är på östkusten.

Sen vill jag RESA! Vill mer än något annat bara boka en resa till något fint ställe nu nu nu, men det får vänta till man fått lön och så får jag ju leta reda på en reekompis också. Ska inte vara någon längre resa, utan 1-2 veckor kanske. Vill verkligen super duper gärna åka till Santorini i Grekland, Rom i Italien eller Paris. Så får se vart jag hamnar!

Gillar

Kommentarer