Marstrand

Igår hade jag ännu en toppen dag, älskar att jag verkligen tar till vara på tiden nu när jag är ledig, för dem kommande tre veckorna väntar det jobb 8-16 varje dag. Så igår tog jag, Julia, Jossan och Anna bilen upp till Marstrand för lite häng i skärgården. Hade inte vart på just Marstrand innan, men åh vad mysigt det var.

När kom vi kom dit för typ 2 tiden, gick vi direkt till en resturang för mat. Var väl kanske inte det absolut godaste man ätit, men det gick absolut ner. Utsikten var iaf superfin och vädret var på topp så det var inte så mycket att klaga på.

Bilder tagna av Julia och Anna.

Sen vandrade vi bara omkring på Marstrand, gick på på fästningen en snabbis och kollade på utsikten. Och pratade om allt från sommarensplaner, våldtäkter på Bråvalla och planerade inför kvällen.

Sen fick dem ju såklart ställa upp på att fota mig lite. Hade på mig vintage jeans från Levis, t-shirt ifrn Urban Outfiters, skor från scorett, glasögon ifrån ray-ban.

Sen vart det ju verkligen glassväder, så vi gick och köpte lite glass ifrån Lejonet & Björnen, deras glass är magisk. Testade deras sea salted caramel och citron, baaaaaam vad gott!

Sen tog vi färjan tillbaka till fastlandet och började rulla hemåt igen. Sen avslutade vi kvällen med ett kvällsdop (nej jag badade inte) och sen drog vi hem till Anna och kollade film allihop. Så otroligt mysig och bra dag verkligen. Tack tjejer! xx

Gillar

Kommentarer

aliciabocio
aliciabocio,
Alltså huuuur magiska bilder? <3
nouw.com/aliciabocio
Annie Esbjörnsson,
Följ gärna min blogg 😊 följer din
minstarkaresa.blogg.se/?tmp=810513
MySophie
MySophie,
Är så sjuukt fint där😍 Var dit förra året, Amazing👌 Du tar asfina bilder btw!😄
nouw.com/mysophie