lördag & söndag

I lördags var det dags för utgång. Jag, Jossan, Aj och Elin förade hemma hos Jossan och hade det hur trevligt som helst. Vi slängde ihop en svingod sallad och sen satt vi bara och pratade i flera timmar och drack bubbel.

Vid 11 tiden stack vi ner till stan för att ta några öl nere på HP och prata ännu mera. Det var Aj's föddelsedag också så vi firade henne. Efter ett tag gick vi till socitén och dansade till mina fötter på riktigt blödde. Är verkligen inte ett fan av klackar, måste träna på att gå i det. Väl inne på sociten var det inte så roligt som vi hade hoppats på, så vi gick ut där ifrån ganska tidigt faktiskt och gick och käkade kebabrulle. Tror inte ni förstår hur länge jag har taggat 02.30 kebabrullen, bästa! Sen kom babe och hämtade mig och så åkte vi hem och sov. Kraschade på två sekunder, helt död.

Söndag, vaknade till min glädje upp och var inte bakis. Jag och Gustav tog det bara lugnt och sedan åkte vi iväg och käkade lunch med mami och papi på &olles. Deras mat är helt jävla magisk, så har ni svängarna förbi Varberg måste ni verkligen gå dit. Deras sangria är också to-die-for!

Valde hatt idag utan att veta att det typ blåste storm ute, men klara mig iaf igenom mig halv dagen med den på, sen så ändå mission accomplished. Sen stack, Jossan och Gustav och fikade på Vareborgs jordgubbscafé. Det var super mysigt och allt vi testade var super gott. Efter det tog jag tyvärr inga fler bilder, men vi stack och kollade när Hampus spelade sista matchen för vårsäsongen och sen åkte jag hem och käkade middag med familjen. Avslutade kvällen med att kolla på the girl on the train med familjen och sen somnade jag jämte min favoritkille. Nu väntar en vecka med bla en coldplay konsert och jobb! Kram på er! x

Gillar

Kommentarer