Last days of summer

Ja sommaren har gått och blivit höst och vi har bytt ut shorts mot stickade tröjor och levande ljus, jag älskar det. Hösten är utan tvekan min favorit årstid, att bara sitta inne och läsa en bra bok och dricka té är verkligen det mysigaste som finns. Min jag vill ändå inte släppa sommaren helt än, då det vart en så otroligt bra sommar, så jag tänkte att jag ska dela med mig av det jag har gjort sedan jag sist bloggade. So here we go!

Upplevt magiska kvällar nere i Varbergs hamn tillsammans med vänner och Gustav. Så mysigt att gå runt där nere när solen håller på att gå ner, äta glass och bara prata om allt som livet har erbjuda.

Äta goda frukostar ute på Gustavs altan. Frukost som innehåller färska bär är en bra frukost. Bakat scones till frukost har jag också hunnit med. Dessa blev helt otroligt goda om jag får säga det själv.

Blivit nyförälskad i min gamla tatuering på ryggen, " do what you love". Druckit té i sängen på en ledig dag och bara tagit det lugnt.

Stack till Liseberg över en dag med Gustav och hans kompisar och hade super roligt, har inte vart där på säkert tre år så var super kul att åka dit igen. Dock har jag lidit av extrem huvudvärker sedan i slutet av juli, när jag bytade p-piller, så att åka Helix och grejer var inte super kul för mitt huvud. Men det gjorde inget för jag vann stjärnvinst på Anthon Berg så jag var nöjd ändå. Nu taggar jag Halloween på Liseberg!

Hade en super super mysig dag uppe i Göteborg med mitt hjärta. Vi åkte upp tidigt och käkade frukost på Kaffe Magasinet (tredje långgatan) och sedan gick vi runt i affärer och shoppade. Supermys!

Utöver det så har jag jobbat en del på Hemmakväll och även som vikarier, så har vart fullt upp. Men nu är jag redo för höst till 110%. Idag är det riktigt höstväder och jag är hemma ifrån jobbet med migrän. Ska gosa ner mig i sängen med té, en bra serie och bara ta det lugnt och hoppas på att få jobba imorgon. Kram på er! xx

Gillar

Kommentarer