Last couple of days

Vi har lagt om mitt schema på jobbet, så nu har jag alltid ledig fredag när jag har ledig helg, vilket känns helt underbart. Så denna helgen har jag verkligen haft tid att slappna av och inte tänka på jobbet alls, väldigt behövligt.

I fredags tog jag det bara lugnt egentligen, fixade här hemma, drack massa té och började lyssna på julmusik. Jävlar alltsså, börjar bli riktigt taggad på jul nu. Ni med hoppas jag? På lördagen tog jag och Gustav en kort promenad till torget för att köpa blommor. Älskar att köpa färska blommor och det gör så mycket för känslan hemma.

På lördagenkvällen hade jag, Gustav och hans syster Annie styrt ihop en liten farsdagsmiddag för deras pappa. Och det blev faktiskt riktigt gott allt ihop och framförallt mysigt och roligt. Vi bjöd på lite bla risotto m. tratkantraller och körsbärstomter, samt vanilj panacotta m. rabarberkompott och crumble. Mums! Sen körde vi på en liten drinkkväll. Fyllde bordet med allt man behöver för att blanda drinkar och så fick man göra lite vad man ville.

I söndags var det ju farsdag och det firade vi med brunch på Stads hotellet tillsammans med mormor, farmor & farfar och såklart mamma och pappa. Supermysig och gott! Såg även denna lyktan ute i entrén på stadt och blev kär, måste införskaffa mig en sånhär.

Iklädd mitt nya hår, är väldigt korthårig och väldigt blond nu för tiden, vad tycker ni? JAG ÄLSKAR DET! Min blazer är ifrån forever 21 och linnet ifrån rut&circle.

Igår vaknade jag med feber och ont i halsen. Har vart förkyld i säkert 2 veckor nu, med ont i halsen, hosta och täppt i näsan, så har verkligen bara gått och väntat på att febern skulle komma också. Så igår blev jag hemma ifrån jobbet och lämnade på riktigt inte ens sängen. Låg och kollade på chicago fire hela dagen och bara tog det lugnt.

Idag är jag ledig och ska även idag bara ta det lugnt. Plocka iordning lite här hemma och sätta ihop några inlägg till bloggen. Ha det fint! xx

Gillar

Kommentarer