last couple of days

Hej hörni! Här får ni en lite recap på mina senaste dagar.

Klädd för jobb. Älskar att jag kan jobba i träningskläder, så skönt att slippa jeans eller dem där hemska byxorna jag hade på gekås. Löpartights for life<3 Påväg till bussen testade jag den nya smaken ifrån barebells. Den var helt ok, inte den godaste men funkar absolut! Smakar exakt som något som ligger i Alladinaksen på julafton.

Mysmorgon som började med att jag låg och drog mig i sängen ett tag Älskar våra linnepåslakan, man sover så skönt och gosigt i dem Våra är ifrån H&M home, riktigt prisvärda, rekommenderar! Sen drack jag kaffe med havremjölk framför TV4 nyehetsmorgon, gosigaste morgonrutinen.

Fotade två av mina favorit detaljer här hemma. Älskar verkligen att ha växter överallt, ger så mycket liv tycker jag. Denna växten har jag både på golvet och en i en mindre version i ett fönster, så fint! Glasbollen, troligen den coolaste detaljen ever. Köpt på Artielleriet i Göteborg.

Ikväll lagade Gustav jättegoda pannbiffar. mums. Älskar att äta typsik svenskmat på söndagar. Sen dess har vi kollat film varvat med att tvätta och packat. Har även planerat lite inför New York och så, för imorgon åker vi! Ah jag är så taggad!!! Hampus hämtar oss här hemma kl 10 och sen landar vi inte i NYC förens kl 20 lokaltid. Har med mig datorn så ska försöka slänga upp något uppdatering. Puss på er!

Gillar

Kommentarer