LAST COUPLE OF DAYS

I lördags käkade jag och Gustav världens godaste pulled pork sandwich, på rub & smoke bbq här i Varberg. Tog en liten promenad i skogen i det fina vädret.

Hade en roadtrip igenom Falkenberg, Slöinge och Sibbarp och bara hade det mysigt. Käkade även lunch i en parked bil på stranden och kollade när alla surfade, super mysigt.

KäGick runt i favorit shortsen och hade sommarkänslor. Hade myskväll hemma hos Gustav och käkade jordgubbar med grädde, det bästa med svensksommar utan tvekan!!

Käkade en drömgod pasta som jag improviserade ihop. Finaste rosorna någonsin??

Gustavs föräldrar firade 25årig bröllopsdag, så jag och Gustav köpte en flaska skumpa till dem. På kvällen firade vi deras bröllopsdag med världens godaste middag på Glommens fiskekrog. Käkade världens godaste pilgrimsmussla till förrätt, fjällröding till varmrätt och sedan delade jag och Gustav på en brownie till efterrätt. Allting var verkligen hur gott som helst, så kommer verkligen bli fler besök där i sommar.


Några super bra dagar och jag blir mer och mer övertygad om att detta kommer bli den bästa sommaren någonsin. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Smattochgott
Smattochgott,
Vilka fina rosor!
nouw.com/smattochgott