last 24h - sneak peak på min nya lägenhet

Började dagen igår med en promenad hem till mamma och pappa. Bor nämligen inte där längre utan jag har ÄNTLIGEN FLYTTAT HEMIFRÅN, LYCKA!!! Gick hem till dem för att låna bil och sen köra till Falkenberg.

Åkte till Falkenberg för att fixa naglarna och sen när jag kom hem fixade jag lite hemma. Här ser ni vårt vardagsrums fönster. Mitt lilla "kontor" + våran drink vagn, haha bra kombination don´t you think? Har tänkt att jag kanske ska göra en apartment tour på min youtube kanal, vad tror ni?


Hade bjudit hem Astrid och Julia igår på lite fika. Så jag bakade mitt favobröd - bananbröd och så drack vi té och satt och pratade i några timmar. Vi har inte setts på superlänge så det var supermysigt att catch up lite! Här har ni receptet på bananbrödet.

Imorse tog jag en promenad längs havet och sen gick jag upp till kvantum för att handla lite små saker. Vi bor mitt i stan nu och det känns så skönt att ha gallerian och kvantum på 2 minuters avstånd. Köpte även med mig en islatte att dricka till frukost.

Nu sitter jag i soffan, kollar film och käkar frukost. Har börjat äta chiapudding igen och WOW vad det är gott. Jag blandar 2 dl mjölk (antingen havre eller soja) tillsammans med 3.5matsked chiafrön. Brukar låta det stå framme i kanske i en halvtimme för att röra runt då och då och sen får den stå i kylen över natten. Det är supermättande och hur gott som helst!!

Resten av dagen ska jag städa lite här hemma. Planera outfits inför New York, vi åker liksom på måndag!?!?!? Var tog tiden vägen? ska även boka tvättid och sen börja laga middag. Ikväll blir det tandorri med kikärtor och ris, mums!! Ha en fin dag hörni! xx

Gillar

Kommentarer