HOTEL EMPIRE

Påväg till Central Park i söndags förra veckan, fick jag syn på denna skylt och dog lite. Hotellet där Chuck bor i Gossip Girl, gaaaash! Ska försöka övertala mina föräldrar att boka det hotellet när dem kommer och hälsar på, så att jag kan få möjligheten att bo där. 

Denna veckan har bara rusat förbi. Vart med Ella i Connecticut på en field trip, haft playdate, puttat på mer gungor än jag någonsin har gjort, dött av värme, handlat mat på stop&shop och käkat sjukt god mat. Igår drog jag och min värdmamma till en bank här i Chappaqua och fixade ett bankonto. Sen tyckte hon att jag skulle käka luncg på deras resturang här i Chappaqua, så fick en sjukt god tonfisk med ruccolasallad till, helt ok lunch don't you think? På torsdagar är det även TACO-NIGHT på deras resturang så jag plus hela familjen drog dit för att käka - så sjukt gott!! 

Idag tyckte Erin att jag förtjänade lite sovmorgon, så börjar inte förens 12.15. Har tränat nu på morgonen och bara tagit det lugnt, kollat Gossip Girl osv. Helgen ska spenderas inne i Brooklyn, men mer om det imorgon! Vi hörs! xx

Gillar

Kommentarer

Isabella,
Min tröja beställde jag från junkyard 😃 kram!
tinkerbella.blogg.se