Helgens planer

Idag går jag på lång helg och jag är helt galet taggad. Mina planer är följande:

Fredag

- ska på ett snabbt läkarbesök vid 10.00

- resten av förmiddagen blir det att pyssla lite hemma, göra julgodis och julstäda. Vad brukar ni baka för julgodis? Jag ska testa på att göra vanlijfudge i år hade jag tänkt och även några olika sorters kola samt knäck såklart!

- På kvällen blir det mys med Gustav. Vi ska köpa räkor, dricka vitt vin och bara mysa.


Lördag

- Börja dagen med mysfrukost, scones kanske? Eller ciabatta med serano, mozzerella och tomat. kanske???

- Efter frukost tänker jag att vi ska åka och köpa lite mer hyacinter och sen dra oss ut på landet och hugga oss en lite mini gran. I och med att vi har snedtak så får vi ju inte plats med en stor gran.

- Efter lunch så ska jag ta bilen och köra upp till Jossan i Jönköping. Påvägen plockar jag upp Aj och sen åker vi dit tillsammans för att hänga bara vi tre<3 Det ska bli så himla mysigt att få hänga med mina favoriter igen.

- På kvällen antar jag att vi antigen går ut och äter eller om jag känner oss rätt så blir det sushi och lite charkis. Flaska vin till det också säkert.


Söndag

- På söndagen tar vi bilen till Linköping för att gå på julmarknad. Har hört talas om julmarknaden där hur länge som helst och sagt att jag vill åka ett bra tag nu så nu äntligen sker det. Ska försöka köpa hem lite goda korvar, ostar och karameller att ha på julafton.

- Efter julmarknaden så tror jag nog att det blir hemgång för mig och Aj. Är ju ändå en bilresa på 3.5 timme så ja...

- När jag kommer hem blir det adventsmys med Gustav. Dricka glögg, äta pepparkakor och lyssna på julmusik.


Vad ska ni hitta på i helgen?


  • Dagbok

Gillar

Kommentarer