guldkorn

Igår när jag sprang lite snabbt på Kicks så hittade jag ju både ett och annat. Det var liksom 30% på reapriset, så fick allt detta för 240kr, hur sjukt?

Maybelline master strobing liquid - en liquid highlight som jag använt länge nu. Älskar att blanda ut den med min foundation eller cc cream för att få en väldigt glowy look. Speciellt fint på sommaren när man är lite solbränd. Jag har den i färg medium/nude

Lumene Glow Refresh hydrating vitamin C mist - har velat prova denna länge nu, så när jag hittade den på rea bordet slog jag till. Lumene är ett märke som verkligen har stepped up their game latley. Det är helt enkelet ett Setting spray som ska ge en ett fint glow. Ska bli kul att testa.

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - har velat ha denna färgen länge (milkshake), en väldigt ljus färg men den är perfekt att ha i mitten av läpparna för att ljus på eller för att blanda med en annan färg för att ljusa upp den.

Anastasia Beverly Hills universal browpen - köpt enbart denna för att göra fransar med denna. Felicia Aveklew brukar använda sig av denna så ska bli kul att testa även denna.


Har ni hittat något på kicks rea? Kram!

Gillar

Kommentarer