garage bar - höganäs

Igår runt elva tiden så tog jag och Gustav bilen ner till Höganäs. Vi hade bokat bord på Garage, ett hamburgeställe nere i Höganäs. Har varit där en gång tidigare och det är fortfarande en av dem bästa burgarna jag har någonsin ätit, så kände att jag var tvungen att åka dit igen och jag blev inte besviken denna gången heller.

Vi gick först runt inne på Iittala outleten och kollade lite. Drömde mig bort till min framtid lägenhet och hur jag skulle inreda den. Sen gick vi till Höganäs saluhall och kollade i butikerna där. Drömde ännu mer om min framtida lägenhet och köpte lite lakrits. Största besvikelsen någonsin dock, då det smakade exakt på fiskarna i gott och blandat och kostade 45 spänn?

Sen vart det äntligen dags för mat och alltså WOW. Vi både beställde in deras chiligryta och hjälp vad god den var. Kan tänka mig att den skulle vara ännu godare en kall höstkväll framför en bra kriminalserie typ. 10 av 10!

Jag hade på mig kjol och jacka ifrån NAKD, tröja ifrån Forever21, väska ifrån Lindex och skor ifrån scorett.

Istället för att ta en efterrätt på Garage så bestämde vi oss för att köpa det någonstans påvägen hem. Halland och hela Skåne är ju fullt av massa smultronställen när det kommer till mat, så vi tänkte att det kunde vara kul att testa något mer ställe. Vi hade hört mycket bra om Riccardos i Halmstads, en gelato-bar. Men vi blev faktiskt riktigt besvikna. Det var ingen wow upplevelse direkt, dock fick man extremt mycket glass och det är ju alltid nice! Sen avslutade vi dagen med godis och film i sängen och sen somnade vi sött. Sov i över 8 timmar så super utvilad och redo för dagen nu. Får se vad som händer, men följ mig på instagram @hannahsaralovisa för där brukar jag uppdatera ganska bra om vart jag håller hus! Nu ska jag fixa mig, puss och kram! x

Gillar

Kommentarer