första helgen med julfeeling

I fredags, efter Black Friday shopping och lunch hos farmor och farfar, så hade jag och Gustav en riktigt myskväll här hemma. Lyssnade på julmusik, drack rödvin och käkade italienskt, som vanligt. Bresaola m. burrata och sen en god pasta med tomater och mazzarella. 10 av 10! Avslutade kvällen med att dricka glögg och äta pepparkakor!

I lördags var det dags för inte bara en julmarknad utan 4!!! Haha ja, jag älskar julmarknander mer än något annat så det var verkligen en helg i min smak detta. Vi var på bla strömma farmlodge och även Wapnö. Allihop var riktigt mysiga och fick med oss lite godsaker hem.

Snyggaste killen i stan det där. Och han är min <3.

Gustavs föräldrar bjöd oss på lunch på Strömma och det blev riktigt goda julhamburgare med bla grönkål på och pommes till. Så gott!!

På kvällen när vi kom hem ifrån Wapnö, blev det återigen pasta, denna gången med en gräddigsås och champinjoner. Körde dock på samma förrätt som dagen innan, så gott juuuu! Jag gick omkring i min nya gose pyjamas ifrån H&M och kände verkligen riktig julfeeling!!!

Söndagmorgon blev det mysfrukost med bröd vi hade köpt på en utav marknaderna och mjukpepparkaka som mamma hade bakat. Söndagsfrukost är något extra tycker jag.

Jag satte i extentions (hairtalk) i början av förra veckan så i söndags skulle jag tvätta och föna det för första gången. (Och ja, nä jag tvättar typ aldrig håret, torrschampoo is my best friend <3). Det var väldigt ovant att ha så mycket hår, men wow vad jag älskar det alltså. Lätt att styela och lockarna man det så håller sig lockarna hur länge som helst! Det må vara dyrt, men värt varje krona.

Såhär gick jag runt i söndas, iskallet men riktigt mysigt och fint väder ändå faktiskt. Skor, Dr.martens, Kappa, NA-KD. Sen åkte vi faktiskt på ännu en julmarknad, tjolöholm. Det har alltid varit min favorit, men näe den var riktigt dålig i år, så vi åkte där ifrån på direkten. Åkte istället till Gekås och köpte massa ljus, lampor och allt man behöver för att jul fixa hemma. Sen åkte jag på migrän och kvällen avslutades hemma med att kolla på Pelle Svanslös och dricka glögg. Mysigaste helgen någonsin<3

Nu ska jag fixa ihop ett inlägg om vad jag önskar mig i julklapp, samt hur jag har julpyntat här hemma. Sen väntar jobb! Kram på er<3

Gillar

Kommentarer