current beauty favourites

Innehåller affiliate-länkar

Har det senaste blivit helt förälskad i hudvårdsprodukter. Har innan alltid tyckt att det är något som är väldigt tråkigt att lägga pengar på, men har med tiden lärt mig att det verkligen är värt det lägg lite mer pengar på hudvård och få bra resultat istället. Så jag tänkte dela med mig av några av mina favoriter. Alla utom den från the body shop , finns att hitta på kicks.se och dem har just nu 20% på all hudvård, hur nice??

1. Kiehl's Ultra Facial Cleanser, en superlätt cleanser som är väldigt skonsam i mot huden. Rengör huden super bra och återfuktar den. Gör verkligen huden klarar och min hy har blivit super bra sedan jag började använda den.

2. Kiehl's Ultra Facial Toner, väldigt mild toner som rengör på djupet och tar bort den överblivna sminket som Cleansern missade. Även denna är återfuktande och len emot huden. Man känner sig verkligen super fräsch efter man har applicerat den.

3. Kiehl's Ultra Facial Moisturizer, VÄRLDENS BÄSTA MOISTERURIZER, återfuktar så sjukt bra och är verkligen bara helt bäst. Använder den även som primer och är verkligen kanon bra.

4. JorgObé peel of mask, använder dem där jag har mest porer, så i pannan och på näsan. Man smetar bara på den och låter den torka och sen är det bara att dra av. Ont gör det, men den gör verkligen sitt jobb. Rensar porerna och även liten död hud. 10/10

5. Himalayan Charcoal purifying glow mask, en mask som är en riktigt bra dupe på Glam Glow. Älskar verkligen den här masken, mest för att man inte behöver ha på den längre i 5-10 minuter och den gör verkligen sitt jobb. Den tar bort alla orenheter, minskar mina porer och ger min hud ett fint lyster. Den är väldigt "stark" så man får nästan lite tårar i ögonen när man har på sig den och huden "bränner" lite, men jag gillar det. Huden känns mer fast, nästan som har gjort ett face lift, efter man har använt den.


Om det är något som jag alltid har haft problem med så är det mitt väldigt tunna och volymlösa hår. Det har alltid vart super platt och livlöst och det senaste har jag verkligen bara blivit så trött på det. Jag har även här, precis som med mig hårvård, börjat spendera lite mer pengar och jag ser verkligen en skillnad. Här har vi mina favoriter.

1. Kérastase Elixir Ultime oil, min vän Annie, som även är min frisör, tipsade mig om den här håroljan när jag sa att jag kände att mig hår kändes frisigt och risigt och WOW. Håret får en sån fin lyster och glans, och ser så fint och välskött ut efter man har använt det. Tar några droppar efter jag har duschat och voila, mitt hår känns som nyklippt. Finns cocopanada för endast 244kr(!!)

2. Maria Nilla Cream heat spray, Be sure to protect your hair from heat boys and girls. Okej ska inte ljuga det jag gillar mest med denna produkt är hur gått den luktar (vilket alla produkter ifrån Maria Nilla göra), asså WOW. Vill ha den som parfym. Men iaf, en väldigt bra produkter som minskar slitage på håret och håller det fräscht längre. Ger även en fin glans till håret.

3. Maria Nilla pure Volume Mousse, i och med att jag har väldigt fint och platthår så behöver jag väldigt mycket hjälp för att få volym och denna mouse gör verkligen den. Lägger den främst i hårbotten och jobbar sedan ut det i längderna innan jag fönar håret och det ger en väldigt bra bas i håret som gör att jag lättare kan bygga upp volymen i håret, men hjälp av att tupera och hårspray.

4. Maria Nilla pure volym Shampoo/conditioner, om jag ska vara ärlig så gör shampoo/balsam ingen större skillnad på mig, vilken sort jag än använder. Men jag har märkt att mina övriga Maria Nilla produkter fungerar bättre när jag har dessa två som bas i mitt hår. Båda luktar väldigt gott och gör att håret känns väldigt fräscht.

5. Aminka perk up dry shampoo, världens bästa torrs-shampoo, i och med att jag bara tvättar håret 1 gång i veckan, så lever jag på torr - shampoo. Älskar det. Det som är bra med detta är att det räcker att jag applicerar det en gång på morgonen och sen behövs det inte mer på hela dagen. Håret håller sig fräscht och blir i tungt som jag upplever att det blir av en del torr shampoon. Även lätt att borsta ut och ger lite volym.

6. Maria Nilla Volume Spray, väldigt bra hårspray som är lite på den tyngre sidan, men det är lätt att borsta ut. Använder det när jag har tuperat håret och även när jag har stylat det och vill att det ska hålla i sig resten av den. Luktar även super gott!

Någon som har samma favoriter? Eller kanske blir sugen på att testa någon av dessa? x

Gillar

Kommentarer