Bucket list för 2019

2018 har nästan passerat och 2019 är snart här. Wow, vad tar tiden vägen ens? 2018 har väl egentligen inte vart något super speciellt år. Har blivit fastanställd för första gången i livet, så har ju jobbat en massa. Därav tänker jag, trots mycket jobb 2019 också, att jag ska göra med saker under kommande år. Nedanför har ni mina mål för 2019. Vad står med på eran bucket list för 2019

- Komma på vad jag ska plugga till. Känner att det börjar bli dags för det nu, lista ut vad man ska göra med resten av livet. Så nästa år ska jag verkligen läsa på och se vad det finns för utbildningar.

- Se mer av Sverige. Sverige är ett sjukt vackert land och trots att jag har bott här hela livet så har jag inte ett speciellt mycket. Så upptäcka mer av Sverige helt enkelt. Vill framförallt se hur det är högst uppe i norr, men även mer på östkusten, Uppsala osv. Vart i Sverige tycker ni att man inte får missa?

- Fotografera mer.

- Ta hand mer om mig själv. Haha oj det låter seriöst, men riktigt så allvarligt är det inte. Vill få in rutin på att käka vitaminer, göra hårinpackning, ansiktsmask osv.

- Tatuera mig. Har nog 5 st planerade, så får se när detta sker. Tips på bra tatuerar i Göteborg, btw?

- Spara!!! 2019 ska bli bli sparande år. Min högst önskan i livet är ju att köpa ett jätte gammalt hus och renovera det, så tror nog det är dags att börja spara. Ska boka möte på banken och lägg upp en ekonomsikplan.

- Göra högskoleprovet

- Få ordning på mitt knä. 2018 har inte vart ett bra år för mitt knä. Har fått hoppa kryckor både 1 och 2 gånger, så 2019 ska jag verkligen stryka upp det och få ordning på det.

- Träna. Haha standard, men jo faktiskt. Vill inte bli en som är på gymmet alla dagar i veckan, men vill bara få in det som en rutin och att det är en del av vardagen. Främst för att mitt knä ska må bra. Sen har jag ju ett mål på att kunna klara av att springa 1 mil...

- Göra ett lashlift. Bästa stället i Varberg eller Göteborg?

- Få min instagram att växa. Lyckades med mitt mål att komma över 1000 följare i år, så hoppas på att kunna öka ännu mer nästa år.

- Resa utomlands minst 2 gånger.

- Testa nya maträtter minst 1 gång varannan vecka. Har testat väldigt mycket nytt under 2018, som nu är nya favoriter, så vill verkligen fortsätta med det.

- Utsätta mig för sånt jag tycker är obekvämt. Jag har väl lite svårt för socialsammanhang ibland, blir ofta väldigt stel och obekväm, men vill verkligen utsätta mig för det. Har redan börjat på denna punkten lite faktiskt och det känns superbra.

- Höra av mig mer till folk. I och med att alla mina närmsta vänner har valt att flytta ifrån mig, så vill blir det ju inte att man ses lika ofta. Så vill verkligen på bättre på att höra av mig och åka och hälsa på dem.

- Lägga ifrån mig mobilen.

- Läsa böcker

- Och till sist, leva i nuet!


Kram på er! xx
  • Dagbok

Gillar

Kommentarer