Back home

Hej alla! Allt bra med er? Med mig är det toppen. Har befunnit mig på svensk mark i 1.5 vecka nu och allt känns fortfarande väldigt konstigt. Konstigt att kunna umgås med Jossan, Alva och mina kusiner igen och så konstigt att inte befinna mig inne i New york city på helgerna. Men jag börjar komma in i det mer och mer. Håller på att söka jobba och se till att jag har något att göra om dagarna. Just nu hänger jag bara hemma och gör ingeting, så måste skaffa mig ett jobb ASAP.
Idag ska jag fixa saker här hemma, laga middag till familjen och sen ikväll ska jag hem till Jossan för tacomys och hänga med henne, så mys!
Vi höra babes!xx

Gillar

Kommentarer

Vera,
Hej! Det hade varit jättekul att veta hur det om sig att du åkte hem och inte drog på resemånaden, jag är själv au pari i USA och älskade din blogg både innan jag åkte hit samt väl på plats. Hoppas du har det bra i Sverige. Kram
verathornblom.devote.se
hannahdanielsson
hannahdanielsson,
Hej Vera, förlåt för så segt svar! Vad kul att höra att du gillar min blogg 😊 Nä det var helt enkelt så att vi inte kunde lösa det med att hyra bil eftersom vi var under 21, vet att många har lyckats men vi klurade aldrig ut hur man skulle göra. Samt att jag i slutendan inte hade råd, då jag valde att leva livet fullt ut min sista tid i New York istället!
nouw.com/hannahdanielsson