Att se fram emot i vår

Såhär under årets tråkigaste månader så försöker jag alltid se till att planera in saker som jag har att se fram emot. Tycker det blir mycket lättare att gå till jobbet, springa lite extra på gymmet och vara mer positiv när jag vet att det väntar lite roliga grejer längre fram. Har faktiskt planera in ganska mycket redan som jag ser fram emot, så tänkte att jag skulle dela med mig av det till er. Har ni något roligt inplanerat?

- 50årig bröllopsdag för Farmor och Farfar. Hur coolt att man kan ha varit gift sålänge? Det är redan nu på fredag faktiskt och då har dem bjudit med oss till Resturang Havana här i Varberg. En av mina favorit restauranger här i stan så det ska bli superroligt.

- 15 februari, spakväll! I julklapp fick mormor, farmor och moster Viveca en spakväll hemma hos mig av mig och Alva i julklapp. Dem har aldrig testat att använda ansiktsmask eller liknande, så vi ska bjuda hem dem på kvällen för lite "spa" och mat och dryck, hur mysigt?


- 20 februari, övernattning på Falkenberg Strandbad. Fick det av Gustav i julklapp tillsammans med en 5rätters avsmakningsmeny på en av hotellets restauranger, KÖKET. Har aldrig bott där innan, eller ätit, så ska bli superkul att testa verkligen. Alla bilder man har sett där ifrån ser ju helt fanatiska ut.


- 31 Mars, övernattning på Hotell Bellora. Det var en av mina julklappar till Gustav. Vi ska dit på en fyra-rättersmiddag och sen övernatta där. Hur fina ser inte rummen inte ut att vara?

- Någon gång under April månad så ska vi ta med Gustavs föräldrar upp till Göteborg. Vi ska käka brunch på Post hotellet och sedan spendera dagen i Göteborg. Mys!

- 17 Maj, Mumford & Sons i Köpenhamn. Gustavs favoritband spelar i Köpenhamn så vi ska såklart dit. Ser så mycket framemot något dygn i Köpenhamn. Otroligt fin stad som man är i alldeles för sällan. Måste se till att boka hotel ASAP tho, har ni något favorit hotell i Köpenhamn? Let me know!

Ja med denna listan så känns det ju som att våren kommer bli hur bra som helst. Trots att det snöar ute just nu och jag har världens hosta så känner jag mig ändå väldigt positiv och taggad på allt som skall ske. Ha det fint hörni! xx

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer