ÄNTLIGEN FÖRSTÅR DEM!

Hej Hörni! Vaknade vid 8 tiden imorse och segade mig lite i sängen, scrollade instagram och bara mös. Varför är sängen alltid ubermysig på morgonen? Fick iaf reda på en rolig nyhet, nämligen att Roy Fares café MR.Cake ska komma till Göteborg, så himla roligt. Var aldrig där när jag var i Stockholm senast så det ska bli kul att få testa det.

Vid 9 tiden hade jag en läkartid, för att kika på mitt knä och ÄNTLIGEN! Sen jag vred till det i april förra året så har det ju varit kaos osv, men nu äntligen insåg dem problemet och har nu skickat en remis så att jag förhoppningsvis ska få göra en MR!!

Sen stack jag och tränade med Alicia. Körde en hit workout och kan redan nu knappt gå. Morgondagen kommer bli kul...

Hur fina är inte min nya tavla? Och vår snygga vattenkokare?? Tomten var extrem snäll i år!

Efter gymmet så gjorde jag iordning mig snabbt och sen stack jag och Alva ut på en shoppingrunda på lite second hand butiker. Hittade böcker, skjorta och en jacka bla, så väldigt lyckad runda får man ju säga. Efter lite gos med Harry hemma hos mamma och pappa så drog jag ner på stan för att spana in rean på Kicks. Hittade faktiskt riktigt nice grejer, så tänkte lägga upp en litet inlägg om det imorgon.

Nu håller jag på att koka ihop en tomatsoppa och väntar på att Gustav ska komma hem. Ikväll blir det myskväll med premiär för Svergies Mästerkock. Ha det fint hörni! <3

Gillar

Kommentarer