A HEAD FULL OF DREAMS

Började starten på en magisk kväll med en biltur upp till Göteborg. Det var extrema köer, båda COLDPLAY spelade och så var det Lotta på Liseberg, så Göteborg var verkligen bombaderat med folk. Men efter två timmars köande och letande efter parkering som kunde vi äntligen möta upp Gustav och Aj vid Max på Gamla Ullevi. VI käkade middags gående till Nya Ullevi och sen började vi köa för att komma in.

Vi kom in lite efter 9 och behövde inte vänta längre än 20 minuter innan dem började spela, så skönt. Att bara stå att vänta är det värsta jag vet.

Klädde mig i mitt senaste obssession,, jeanskjol, min favorit tisha och skinnjacka.

ALLTSÅ WOW VILKEN KONSERT! Effekterna och Chris's energi var magisk. Spelade ingen roll att jag inte kunde alla låtarna man kände sig så himla lycklig ändå.

Vi dansade loss och hade det verkligen hur mysigt som helst. Ett så himla mysigt gäng var vi, tack alla igen för en så magisk kväll!

Det var verkligen en perfekt konsert om man gillade att fota, så himla fina färger. Sen var ju även vädret ett jävla magiskt så det gjorde ju verkligen inte upplevelse sämre.

Såna här leende har vi alla konstant på läpparna. Från visa av oss *hos*t Jossan, kom det till och med några tårar. När dem spelade Fix you rös jag över hela kroppen, så himla fin låt. Sen när Chris säger något i still med "I always try to sing something from the country I'm performing in," och så börjar han sjung Känn ingen sorg för mig Göteborg och verkligen alla i hela publiken brister ut i sång, MAGI!!!!

Tack Coldplay för en helt magisk kväll och tack alla ni som var med och gjorde den ännu bättre. Blir definitivt att gå på en till konsert om dem kommer till Sverige igen! Var någon av er där? x

Gillar

Kommentarer