5th day in New York

Jag och min stad <3

Femte dagen i New York. Sista dagen för året man sprang runt barbent och jag var verkligen hur lycklig på livet som helst. Vi åkte upp i Rockefeller ganska tidigt, runt 10 och tittade ut över världens mest perfekta stad. Tips är att köpa biljetter via deras hemsida och ha i mobilen innan du går dit. Då får man gå före hela kön och man sparar väldigt mycket tid. Här

har ni den hemsidan.

Vi var där uppe i någon timme, fotade, kikade på alla coola skyskrapor och bara njöt. Det är något speciellt med att se New York ovanifrån, man ser verkligen staden med helt andra ögon.

Posade extremt stelt framför Empire, som världens största turist.

Sen började vi bli hungriga så vi promenerade ifrån Rockefeller längst 5th ave ner till en Shake Shack som låg på 600 3rd Ave. Mysig shake shack som hade större meny än dem andra ställerna jag har varit på. Jag tog deras Shack Stack burger, mina absoluta favorit.

Under lunchen lyckades jag, bäst som man är, tappa min mobil och den gick sönder totalt. Skärmen sprack inte, men hela mobilen la av. Och jag insåg ganska snabbt, mobiltönt som man är, att jag behövde en ny. Sagt och gjort så tog vi oss upp emot en Apple Store som ligger vid central Park.

Efter lång kö inne på Apple Store och bevittnade av väldigt korkade människor som troligen aldrig använt en telefon förut, så kom vi ut där ifrån med en sprillans ny iPhone 8 plus till mig, yay! So far så är jag hur nöjd som helst med den!

Under dagen så strossade vi mest runt faktiskt. Gick runt på 5th ave och bara chillade. På eftermiddagen så ville dem övriga dock ta en drink på McGees Pub, vilket är puben dem har fått inspiration till How I met your mother ifrån. Jag gillar ju inte den serien för fem öre och tycker såna barer är obehagliga, men dem tvingade med mig och jag fick i mig en riktigt äcklig drink. Adress: 240 West 55 Street Between Broadway and 8th Avenues.

På kvällen hade vi bokat bord på ett ställe som heter Tacombi. En mexikansk resturang som serveras tacos. Vi beställde in massa olika tacos, guac och nachos, corn on the cob och en bringare med margarita. Allt var supergott förutom margaritan, så det slutade med att vi satt där och körde jag har aldrig bara för att få i oss den, haha. Men tips om ni vill käka god tacos iaf. Dem har loactions lite överallt i city och är riktigt prisvärt. Vi var på den som låg på, 23 west 33rd St.

Sen tog vi oss hemåt och somnande väldigt fort! xx

Gillar

Kommentarer