4th day in New York

Dag nr 4 så började jag känna av att man inte riktigt ha sovit tillräckligt sen man landade. Jag och Gustav fixade iaf iordning oss hyfsat tidigt och gav oss bort emot Union Square och The bean.

The bean är mitt favorit snabb frukostställe. Det är liksom som Starbucks fast mycket bättre. Deras islatte med half and half är AMAZING. Dem har även väldigt goda acaibowls, dock hade dem helt slut på färskabär när vi var där så det var lite tråkigt. Efter frukosten gick vi en runda på Nordstrom Rack, men där var det bara total kaos och inget alls som tillade varken mig eller Gustav.

Köpte denna boken. Tänkte att detta kanske skulle kick off my instagram career.

Sen gick vi neråt på Broadway och emot Urabn Outfitters. UO är verkligen en av min absoluta favorit affärer i NY. Otroligt fina kläder, mysig heminredning och LP-skivor. Sen mötte vi upp Sara och Kevin för att luncha.

Vi käkade på mitt älskade By.Chloe. Hela deras sortiment är ju veganskt och hur gott som helst. Jag beställde in alla mina favoriter, mac n´cheese, caeser salad, meatball sub och en lemonad. Allt var precis lika gott som vanligt. Rekommenderar starkt att gå hit. Dem har flera olika locations, men vi var på den som ligger på 185 Bleecker St. Den ligger nära Washington Square Park, så är det finns väder så kan man ta med sig maten och sätta sig där och äta.

Få gånger under denna resan som jag inte hade ett stort leende på läpparna. Alltså det finns ingen finare plats än New York <3.

Sen promenerade vi igenom Greenwich Village och West Village och bara kollade på alla mysiga hus som ligger där. Helt klart New Yorks mysigaste gator.

Sen gick vi emot Friends huset. Gustav har älskat friends hur länge så helst så hann ville jättegärna se det. Vi har börjat kolla på friends tillsammans sen ett par månader tillbaka och nu är även jag helt besatt.Varför har jag inte kollat tidigare? Adressen är 100 Bedford St. I byggnaden ligger även en resturang som jag hört väldigt bra om Little Owl.

Alltså hur mysigt?

Sen gick vi till The High Line för att ta en promenad. Väldigt mysigt där uppe.

Älskar verkligen detta simpla linne ifrån Gina Tricot. Har köpt det i tre färgen nu, passar till allt!

Sen gick vi ner till Chelsea Market och kollade lite. Köpte ett ljus ifrån Voluspa och blev super hungrig. Massa nice matställen där. Dock åt vi inte där, av oklar anledning?? Haha. Ut gick istället bort emot Greenwich Village igen och satte oss på någon random bar och tog in varsitt glass och beställde in lite snacks.

Till middag hamnade vi på den vidrigaste pasta restaurangen någonsin. Smakade verkligen bajs alltså. Men påvägen hem köpte vi iaf med oss cupcakes ifrån Molly's cupcakes. Deras red velvet cupcakes är det sjukaste jag har ätit. Ni MÅSTE gå dit, adress, 228 bleecker street. Sen innan vi åkte hemåt så käkade vi thai rolled ice cream, vilket också är supergott! Adress, 101 MacDougal St.

Gillar

Kommentarer