3rd day in New York

Dag tre var verkligen en sån där helt perfekt höstdag. Varmt fast ändå kallt, sådär som det bara kan vara på hösten. Solen skenen och humöret var verkligen på topp. Vi bestämde oss för att åka till Bedford Ave i Brooklyn och käka frukost på mitt absoluta favorit pankaksställe.

Vi åkte till five leaves som ligger på 18 Bedford Ave, Brooklyn för att käka deras famous ricotta panncakes. Tyvärr var dem inte alls lika goda som dem var förra gången jag åt dem, men fortfarande värda ett besöka. Deras granola och även kaffe är dock to die for också, så det är ett tips. Kan ju vara kul att se något annat än bara Manhattan när man är i New York, så en trip till Brooklyn och Bedford Ave är ett riktigt bra tips. Det är bara att at L-tåget och hoppa av på Bedford ave!

Vi satt där ett tag och bara njöt av vädret. Inte ofta man kan sitta på en uteservering i bara t-shirt i slutet av september alltså. Himla trevligt om jag får säga det själv.

Gustav, Kevin och Sara ville sedan åka till 9/11 memorial museum. Men eftersom jag redan har besökt det så valde jag att inte hänga med och shoppade istället. Rekommenderar dock alla att besöka 9/11 memorial museum om ni är i New York. Det är så himla bra gjort och det är så viktigt att få folk att förstå att hata inte bidrar till något annat än skit. Love for the win<3 Adress: 180 Greenwich St.

Jag hängde nere i Soho igen, på Broadway och shoppade loss. Tycker dem har alla mina favorit affärer samlade som bäst här nere så brukar shoppa som bäst just här. Ett tips är också att Crate & Barrel (inredningsaffärer) har riktigt fräsch och allmänna toaletter. Toaletterna på Starbucks brukar ju liksom inte vara dem bästa... Adress 611 Broadway.

Sen mötte jag upp dem andra vid 59st Colombus Circle för en sen lunch. Vi köpte med oss lunch ifrån whole foods och hade picknick i Central Park. Det är verkligen så mysigt att köpa med sig lunch/fika därifrån och sätta sig i Central Park och bara häng, kolla på människor och njuta av storstads livet.

Jag plockade på mig deluxe mycket grejer inne på Whole Foods, tror vår totala summa gick på §100...för en lunch liksom?? haha ah ja, det var det värt. Jag rekommenderar verkligen deras Mac´n Cheesee, att plocka egen sallad ur deras salladsbar, samt deras pizza!! Supergott verkligen. Men förberedd er på beslutsångest, för man vill verkligen ha allt där inne när man går runt.

Sen avslutade vi faktiskt dagen med att kolla på bio. Vi kollade på a simple favor och den var så bra!! Jag trodde den skulle vara läskig, men det var mer som en komedi än en thriller. Vi kollade på en amc bio som låg vid times square. Fräsch bio men inte den bästa. Sen hatar jag verkligen time square och rekommenderar verkligen inte att hänga där då det är världens turist fälla och bara massa jobbiga grejer som går runt och vill att man ska ta kort med dem och sen ha betalt...Häng istället vid Herald Square, soho och 5th ave!

Dag fyra ifrån New York kommer upp om någon dag! Kram xx

Gillar

Kommentarer