2nd day I New York

Början av andra dagen så var det fortfarande dåligt väder, regnade osv. Så jag och Gustav satte oss på ett av mina favorit frukost ställen och käkade. The butcher's daugther. Adress: 19 KENMARE STREET


Deras lemonad var riktigt nice, specielles efter att man hade pressat i lite lime i!

Och maten var lika nice som vanligt. The Butcher's daugther är nog ända stället som kan få mig att äta koriander. Deras avokad toast innehåller det nämligen, men den är fortfarande så så god!! TIPS!!

Efter frukosten gick vi runt lite nere i downtown och kikade. Finns så himla mycket mysiga små ställen. Milk som ni ser till vänster, ägs av Christian Tossi, som är domare i American Masterchef. Och till höger har ni New Yorks bästa cupcakes! Adress 30 Prince Street. (båda ligger på samma gata)

Sen gick vi upp åt. Kollade i butiker, fotade och bara njöt av New York. Känner redan att jag måste åka tillbaka snart. Till våren kanske?

Gick runt på 5th ave och kikade i butiker. Köpte mig en hatt inne på H&M, ett spel inne på Barnes&Nobels. Trots regnet så var det supervarmt ute, så vart väldigt tacksam över att jag valde att ha klänning på mig. New York värme är inget att leka med alltså.

Sen sken solen och det var dags för lunch, så vi satte oss i min favorit park - Bryant Park och njöt av det fina vädret. Vi mötte upp Sara och Kevin igen, köpte sallad på Chopt och tog det lugnt i någon timme. Hittade söta lappar på en vägg som jag tog med mig. Satte den sen på en annan vägg och hoppas att någon blev lika glad som jag blev.

Sen spenderade vi några timmar vid Herlad Square och shoppade. Min favorit Urban Outfitters samt Forever 21 ligger där så det passade perfekt. Efter några timmar var vi hungriga igen och äntligen var det dags för SHAKE SHACK. Alltså ni förstår inte hur mycket jag har saknat mitt älskade shake schack!! Fick även Gustav att förstå hypen, trots att han vart så skeptisk. Jag beställer alltid en shake Burger, fries och en large fifty fifty eller en shake stack Burger om jag är riktigt hungrig! TIPS TIPS TIPS!


Dag tre i New York kommer upp om någon dag! kram xx

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så fint inlägg! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl