1st day in New York

Vid 10 tiden åkte vi emot flygplatsen. Klädde mig bekvämt som aldrig. Förstår inte min pojkvän, Gustav, som kan flyga i 10 timmar och ha på sig jeans??? Nej nej, träningskläder eller mjukiskläder är det som gäller.

Resan ditt kändes det som att det aldrig skulle ta slut. Har aldrig vart med om en långsammare flygning. Det var riktigt äcklig mat, dåligt utbud av filmer och det tog längre tid än väntat att flyga, så det var väldigt seg. Dock älskar jag verkligen Norweign och tycker det är grymt bra flygbolag.

När vi hade kommit fram till lägenheten som vi hade hyrt för veckan så gick vi två blocks och bort till en Domino's. BÄSTA PIZZAN!! Är det inte riktig italiensk pizza eller dominos så hatar jag pizza. Svenskapizza är verkligen blää. Vi tryckte iaf i oss båda pizzorna, svin hungriga efter den äckliga maten på flyget och sen somnade vi alla ihop väldigt fort.

Vi bestämde oss för att bruncha dagen efter, så att vi kunde sova ut lite iaf, så när vi alla hade vaknat så drog vi oss emot Tribeca. Tribeca är ett väldigt mysigt område och här ligger bla en av Bubby´s loklaer. Rekommenderar verkligen att äta frukost här, det är supergott! Dem har allt ifrån panncakes with chicken, bagels och avocado toast. Adress: 120 Hudson Street

Allt var verkligen hur gott som helst. Deras avocado toast tar lätt första platsen för bästa avocado toasten som jag någonsin har ätit!! New York är verkligen the place to go om man vill käka nice avocado toast.

Sen vandrade vi runt lite i Soho, på broadway och kikade i affärer. Jag och Sara gick såklart bananas inne på Sephora och lite senare även bananas inne på ULTA, hehehheh.

Det regnade som tusan första dagen, men New York var lika fint som vanligt. Älskade älskade stad <3

Sen drog vi oss Uptown, emot 86st och ULTA. Shoppade lite för mycket och swatchade allt jag såg. Alltså smink <3333 Sen sa vi hejdå till Kevin och Sara. Dem skulle åka ut till Chappaqua och hennes gamla värdfamilj så jag och Gustav hade kvällen för oss själva. Trots regnet så tog vid en promenad genom central park och bort till 59st och Colombus circle.

Borta vid Colombus Circle ligger en stor Whole foods, som jag ÄLSKAR. Jag och Gustav gick runt och kikade på all god mat och sen köpte vi med oss varsin dricka och lite mango och satte oss och käkade det. Vi funderade på vad vi skulle käka till middag.

Tillslut bestämde vi oss för att käka på Eataly som ligger nere vid Flatiron Building och Madison Square Park. Pasta freak som jag är så visste jag att det var ett säkert kort. Beställde in deras Pasta fruti di mare och den var riktigt riktigt god. Tips om ni vill käka prisvärd italienska mat. Vi käkade på den restaurangen som ligger allra längst in i lokalen, minns inte riktigt namnet. Sen var våran energi slut så då drog vi oss hemåt och sov!

Dag 2 i NYC kommer upp inom dem närmaste dagarna, kram! xx

Gillar

Kommentarer