11 months in america

Oj oj oj, här springer tiden förbi som vanligt. Det är helt stört att jag har vart här i 11 månader av 12. 1 more to go. Mars är alltså min sista jobbmånad här innan jag och Alex drar ut på våran resemånad, Cali och Hawaii here we come! Vi är båda så galet taggad och det är verkligen det enda man har i huvudet nu när man jobbar - snart är man i cali och hawaii, det gör verkligen allt här bort så extremt mycket lättare.

Det senaste har vart lite av en virvelvind, det har liksom "hit me" mer ofta än inte att mitt äventyr faktiskt är över snart att det snart är dags att åka hem och börja om på nytt. Börjat få lite panik över vad man ska göra när man kommer hem och vad resten av mitt liv kommer bestå av. Kommer man bo i Varberg? Kommer man börja plugga? Kommer man få jobb? Ja vad fan kommer hända? Jag tycker det är jobbigt att inte eta, jag är liksom ett controlfreak deluxe, jag vill veta allting alltid. Helst ska jag ju liksom bestämma allting också, men är det något jag har lärt mig sedan jag kom hit, så är det ju att jag verkligen inte kan bestämma allt jag vill.

Det känns jobbigt att säga hejdå till allting som har med New York att göra - Sara, Johanna, Alex, sour patch kids och det faktum att NYC ligger en timme bort och det finns verkligen alltid något att göra där. Kommer vara konstigt att inte kunna käka shake shack när jag vill, konstigt att inte köpa starbucks tre gånger i veckan, konstigt att inte vandra runt på Stop&Shop klockan 10 på kvällen bara för att dem har wifi och man alltid är hungrig. Det kommer bli en sån omställning och efter vad man har hört, att det är så mycket svårare att komma hem än vad det är att komma hit, så känns det faktiskt lite läskigt. Samtidigt som man är extremt taggad på att komma hem, pussa och kram alla där hemma och åka till kvantum och köpa sen en fett jävla kanelbulle, så är man ändå rädd att personen man har blivit här och allt man har lärt sig bara ska försvinna och att det ska bli som året här aldrig riktigt hände. Rädd att falla tillbaka i gamla mönster.

Jag har två helger kvar nu, två helger kvar i staden som man är dödskär i. New York, nu kör vi! xx

Gillar

Kommentarer